Nekomu menili olej zadara v ramci reklamace skubani, nekomu nee. Jestli v ramci toho delali i dekarbo a jakou s tim ma zkusenost se tu snazim na foru z nekoho vymamit, ale zatim ticho po pesine
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Jojo, ja vim, o ktery zvuk jde. Prave proto jsem psal, ze jsem nic takoveho neslysel. I tak diky.Ludva píše:KONY, ten zvuk (LSPI) je na Youtube. Nekde tady na foru je na nej nekolik odkazu. A vubec. Tady to je: https://www.youtube.com/watch?v=stTSkExjFfE
Nekomu menili olej zadara v ramci reklamace skubani, nekomu nee. Jestli v ramci toho delali i dekarbo a jakou s tim ma zkusenost se tu snazim na foru z nekoho vymamit, ale zatim ticho po pesine
No konecne ja uz sa nemozem dockat vysledku.jozuo píše:Dojazd 80km.. vycucam to do dna a otestujem vam tu 95... a aby sa nepovedalo dam to bez Millers prisady do benzi
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Ake hlucne vstrekovace? Si zisti ci len tvoje nesu hlucne.Ja svoje nepocujem ani ked otvorim kapotu.mattonecz píše:Jestli si to nepletete se zvukem vstrikovacu, ktere sou dost hlucne. Jinak jemne pocukavani tam je, a to i se 100 oktanem. To uz bude SW zalezitost..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |