Sleva při koupi nového auta. Kolik?
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Sleva při koupi nového auta. Kolik?
jestli máš inovation a ledky a objednáno teď někdy, tak se neboj, ve výrobě asi nebude - dodání by bude tak za 6 měsíců...máš li to jinak tak ti gratuluji...já měl objednáno 1.7. dodání na konci ledna,
co barva a kola?
co barva a kola?
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
- Reklama
v tom automatu snad lidi psali že to netrhá. a prý má být nějaká oprava ze začátku tohoto rokumirosval píše:Zatiaľ som zaplatil zálohu a poslali mi mail že je auto zaradené do výroby. Teraz som ale celkom zneistel po čítaní problémov s trhaním motoru a celkom zvažujem že zruším objednávku a počkám na 1.6T s automatomJoska píše:Tak záleží kolikráte a jak často měníš auto. já si to prožil taky těžce. prostě když něco vidím, tak to chci teď hned. ale naštěstí mám ženu, která mě dosti brzdila a museli jsme s dětmi udělat silný nátlak, takže auto všude, na ploše počítače, ledničky, plocha na mobilu, vše bylo káčkové atd...mattonecz píše:ja kupoval skladovku na rychlo ale i tak sem se pomylil pac sem pak nasel v praze inovaci za stejne nebo levnejsi i v metalize.
no tak to je vzdy ze clovek koupi neco a pak najde neco jinyho atd atd
akorat u auta sem si to mohl rozmyslet lepe no, to neni vec za par tisic
barak nebo byt budu vybirat obezretneji
Pro mirosvala - to že je objednaná, nic neznamená, záleží jestli se už vyrábí...jestli můžeš tak můžeš měnit, zkus se spojit s dealerem. ...já taky doplňoval a bohužel pozdě se rozhoupal pro sedačky. i tak se těším.
ode dneška vím, že už na mě čeká v anglii za fabrikou!! dodání za 23 dní.
ale jinak bych teda na 100% šel do 1.6T mít tu možnost
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
-
mirosval píše:Koža bola len s AGR. Pamäť bola len k masáži a odvetrávaniu a aj to len na vodičovom sedadle tak to som tam nedal. Príplatok za kožu bol myslím okolo 1700€ s tým že dom AGR chcel tak či tak. V koži je sedadlo plne elektricky nastaviteľné v ôsmich smeroch + vyhrievanie vpredu aj vzadu a 2x USB vzadu. Nie som si istý ale myslím že v balíku s kožou bolo aj delenie sedadiel 40/20/40 čo bolo všetko zvlášť za príplatok takže ak tam tie veci človek chcel aj bez kože tak to v konečnom dôsledku nie je až také drahé.
Áno 1700 € je v pohode cena, ale v porovnaní s napr. BMW kde v 3-kovom BMW príplatok za kožu je 1800 € a navyše už je v cene pamäť sedadla vodiča a to nehovorím o kvalite kože. Keby si to chcel v Opli tak si musíš ako som práve pozeral doplatiť pamäť+masáž a dostávaš sa na sumu 3200 €. To je už cena sedadiel BMW Individual. Takže si myslím že to Opel cenou prešvihol. A navyše stále si ich môžeš kúpiť len v čiernej farbe čo ja osobne vidím ako veľké mínus. Na internete som našiel zrejme takúto PS fotku no vyzerá to veľmi zaujímavo.
Ano, 1.4T v automatu pry netrha, takze by nemel byt problem.
A co se tyce dodacich lhut matrixu, Opel zda se toto jiz vyresil lepe. Ja nemenit specifikaci, tak pri objednani na zlommku listopadu/prosince bych mel dodani jiz zacatkem unora. Takze nejaky progres tam je. Take jsem se obaval silenych dodacich lhut. Takze, klepu na drevo, snad to take dodrzi
A co se tyce dodacich lhut matrixu, Opel zda se toto jiz vyresil lepe. Ja nemenit specifikaci, tak pri objednani na zlommku listopadu/prosince bych mel dodani jiz zacatkem unora. Takze nejaky progres tam je. Take jsem se obaval silenych dodacich lhut. Takze, klepu na drevo, snad to take dodrzi
Naposledy upravil(a) pete93 dne 07 led 2017, 00:26, celkem upraveno 1 x.
je li tomu tak, tak skřípu zubama...ale asi tomu tak má být...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Ja som objednal za 21604 astra st innovation 136k diesel zo sadou innovacia agr sedacky tazne 17palcove kolesa zatmavene skla rezervu
ale ako to tu citam neviem ci som spravil dobre ja jazdim corsy uz ich mam 3 a teraz som chcel nieco vacsie no ale uz mam strach
tak dodanie je uz koncom februara tak to trva uz len 3 mesiace
Tak už skrátili lehotu dodania aj mne o dva mesiace na marec. Takže cca 3 mesiace sa teraz čaká aj s matrixami.
Astra K ST 1.4T 150k automat, full okrem masáže
-
brano píše:ale ako to tu citam neviem ci som spravil dobre ja jazdim corsy uz ich mam 3 a teraz som chcel nieco vacsie no ale uz mam strach
Nemáš mať z čoho strach, máme diesel 136k. a nieje s ním žiaden problém. Jediná vec kt. sa anm stala že bezdôvodne začal húkať alarm a v tom momente prestali svietiť nápisy PRND okolo prevodovky. Preinštalovali nám soft a už je všetko OK. KM 15tis.