trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
ta 5ti letá se musela při koupi sepsat a aktivovat. každopádně zjevně musíš mít minimálně tu pětiletou, to se neneh. a spíš by to chtělo celej motor, než polomotor. mě polomotor nepomohl.
přidávám fotky svíček od sladase
přidávám fotky svíček od sladase
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
-
K autu jsou brozurky kde je o zaruka popsana..5 let na motor a pohone ustroji tudiz je to jasny a navic ty ses jeste ve dvoulete zaruce tudiz tady neni o cem s nima mluvit...komplet oprava je na nichBasulak píše:Tiez som to tvrdila. Lenze k tej 5 rocnej zaruke nemame k tomu nic pisomne zdokladovatelne ze to plati. Teraz opel v tichosti skratil tuto zaruku na standardne 2 roky ak sa nemylim a treba si ju priplatit ako flexcare basic, premium ...etc. Vedia preco ro robia zjavne...uvidime co nam povedia z leasingovky. Vy mate 5 rocni zaruku na motor a prevodovku niekde spomenutu/zaznamenanu co ste kupovali auto v 2016?
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Urcite ale vsetkym odprisahaju, ze taky problem este nikdy nemali a ste prvy s pokazenym motorom.Basulak píše:...V dielni kde bolo moje auto pracoval prave znamy a ten ma oslovil a povedal mi ze niektore motory co otvoril mali poohynane klukove hriadele a ze poskodenie bolo velke a nie je to prvy pripad. ...
No sranda bola v tom, ze ten mechanik co ma oslovil, bol bratov znamy a tie motry otvara, vidi co s nimi je. a povedla stal pan predajca a bolo mu to ocividne neprijemne, ze priamo mechanik so mnou vedie o tomto pokec. tesne pred vstupom opat do prijimacej miestnosti predajca zastal a bavil sa s nami vonku. dnu im v rade cakalo asi 8 ludi. podla mna nechcel aby to ludia dnu poculi...nehadze to na znacku pekne svetlo
Este viac si kazia meno tym, ze nechaju zakaznikov platit za chyby sposobnene ich zlym vyvojom a testovanim. Ale ak tam mal 8 zakaznikov, tak predaje dnes idu same. Znamy takto bol na ich predajnej akcii Opel 500 alebo podobnej a povedali mu, ze oni vyhrali anketu Auto roka, takze ziadne zlavy nedavaju
jedina dobra vec co sa oplu mohla stat ze ich kupil Peugeot.. aj do crosslandu davaju peugeotacke motory co som pocula...hold
-
Myslim ze je asi jasny ze tenhle motor ma konstrukcni vadu proto ty problemy..je jen otazka casu koho to potka drive ci pozdeji..veci typu olej,soft,svicky a premiove paliva a buhvi co jeste to zrejme nezachrani pouze mozna jen oddalej
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
-
Zdarec divné že to nemáš písemně. Přece při koupi vozidla si dostal automaticky 2 roky, + Opel Flexcare Basic v délce 3 roky do max.150tis.km. Pokud sis nepřiplatil záruku Complete navíc. Vše bylo samozřejmě písemně od autorizovaného prodejce Opel.
Zdravím,
přemýšlím o koupi Astry ST 1,4 TSI 92 Kw.. celkem mě zaskočil tento problém který se nejen zde řeší. Dost mě to začalo odrazovat od koupě tohoto vozu. Mohl by mi někdo ve zkratce shrnout jak je to s novými modely, zda se tato závada vyskytuje i u nich s tímto motorem ? Popř. jaký jiný motor by jste doporučili?
Předem díky za odpověď
přemýšlím o koupi Astry ST 1,4 TSI 92 Kw.. celkem mě zaskočil tento problém který se nejen zde řeší. Dost mě to začalo odrazovat od koupě tohoto vozu. Mohl by mi někdo ve zkratce shrnout jak je to s novými modely, zda se tato závada vyskytuje i u nich s tímto motorem ? Popř. jaký jiný motor by jste doporučili?
Předem díky za odpověď
Myslím, že v MY2018 sa to už nevyskytuje, súdiac podľa kolegov, čo ho majú kúpený. Okrem toho sa to nutne nevyskytne vždy, mnohí takéto chovanie nezaznamenali (osobne mám kolegu s 92kW a bezproblémov už 20k km).
Iný motor... 92kW a 110kW je ten istý motor. Výkon obmedzuje iba riadiaca jednotka. Takže "oba" motory by mali mať potenciálne tie isté problémy. Iné motory sú 1.0. trojvalec, 1.4. atmosféra 74kW a 1.6. turbo 147kw. Okrem 1.4. by tie motory mali byť bez problémov. Pri 1.0 je otázka, koľko vydrží, ale to je pri každom trojvalci. 1.6tka je úplne bezproblémová za 2 roky pôsobenia (info aj z UK fóra). Pre mnohých ale zbytočne silný. 1.4. atmo takisto bezprpoblémové, čo čítam. 1.0. ťažko povedať, veľa ľudí tu o ňom nepísal...
Opäť ale pripomínam, že by sa už nemalo jednať o problém, viz predošlé príspevky od majiteľov astry MY18
Iný motor... 92kW a 110kW je ten istý motor. Výkon obmedzuje iba riadiaca jednotka. Takže "oba" motory by mali mať potenciálne tie isté problémy. Iné motory sú 1.0. trojvalec, 1.4. atmosféra 74kW a 1.6. turbo 147kw. Okrem 1.4. by tie motory mali byť bez problémov. Pri 1.0 je otázka, koľko vydrží, ale to je pri každom trojvalci. 1.6tka je úplne bezproblémová za 2 roky pôsobenia (info aj z UK fóra). Pre mnohých ale zbytočne silný. 1.4. atmo takisto bezprpoblémové, čo čítam. 1.0. ťažko povedať, veľa ľudí tu o ňom nepísal...
Opäť ale pripomínam, že by sa už nemalo jednať o problém, viz predošlé príspevky od majiteľov astry MY18
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html