Spokojenost s Astrou
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Re: Spokojenost s Astrou
Astra kje muj 4 opel a musim rict ze nejhorsi.. Kvalita spatna at to vezmu od lakovani po motor.. Mam najeto cca 14 tisic a 3xkrat meneny matrixy kvuli roseni a dela to i ted takze asi neopravitelny.. Motor 1.4 turbo katastrofa cukani a mlaceni atd-nikdo nebyl schopen opravit a furt jen rikali trapny reci atd.. Nakonec jsem vyresil sam upravou softu jednotky u furmy camp performance.. Zatim teda muzu rict ze problem zmizel ale uvidime jak to bude dal do budoucna.. Kazdopadne tohle neni normalni a timto autem pro me opel skoncil.. Jinak je astra k moc pekne auto, ale bohuzel hodne nekvalitni
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
- Reklama
sladas opc píše:Astra kje muj 4 opel a musim rict ze nejhorsi.. Kvalita spatna at to vezmu od lakovani po motor.. Mam najeto cca 14 tisic a 3xkrat meneny matrixy kvuli roseni a dela to i ted takze asi neopravitelny.. Motor 1.4 turbo katastrofa cukani a mlaceni atd-nikdo nebyl schopen opravit a furt jen rikali trapny reci atd.. Nakonec jsem vyresil sam upravou softu jednotky u furmy camp performance.. Zatim teda muzu rict ze problem zmizel ale uvidime jak to bude dal do budoucna.. Kazdopadne tohle neni normalni a timto autem pro me opel skoncil.. Jinak je astra k moc pekne auto, ale bohuzel hodne nekvalitni
MY 18? Já zatím najeto 3k a žádné cukání nepozoruji, tankovaná jen verva...přijde mi že motor se teď ještě více rozjel, za což jsem rád. 92kw
-
MY nevim jake je.. Auto bylo ted v cervnu stare 2 roky..
Sladas, za dva roky 14 000km, nesekol si sa, či to máš taký malý nájazd (krátke trasy?)?
Za mna zatial okrem spomínanej hlášky "porucha AFL" vo všeobecnosti spokojnosť (detaily neriešim), spotreba real 6,7. Zatial niečo cez 10t km. Je to moja 3-tia Astra.
Kúpená 5/2018
Za mna zatial okrem spomínanej hlášky "porucha AFL" vo všeobecnosti spokojnosť (detaily neriešim), spotreba real 6,7. Zatial niečo cez 10t km. Je to moja 3-tia Astra.
Kúpená 5/2018
Astra G 1,6 - 2008 Classic
Astra K 1,4T ST 110kW Innovation, Matrix, Sport
Astra K 1,4T ST 110kW Innovation, Matrix, Sport
-
Ne neseknul.. Nejezdim s tim pres tyden a v zime temer vubec.. Vetsinou jen o vikendu delsi i kratke trasy.. Problemy s motorem uz od vyjezdu ze salonu
v mojom okolí sú kolegovia s 3-mi K-čkami
- krátka 1.4T 150k, najazdené 70t plná výbava innovation, automat. Plná spokojnosť, výmena jedného AFL svetlometu
- 2ks kombíky 1.6CDTI 136k, najazdené ca 100t, výbava dynamic, automat, matrix.
bez závady, občas nejaký komentár k vrzaniu niečoho vnútri: "J-čko bolo menej plecháčové"
- krátka 1.4T 150k, najazdené 70t plná výbava innovation, automat. Plná spokojnosť, výmena jedného AFL svetlometu
- 2ks kombíky 1.6CDTI 136k, najazdené ca 100t, výbava dynamic, automat, matrix.
bez závady, občas nejaký komentár k vrzaniu niečoho vnútri: "J-čko bolo menej plecháčové"
skutočná rýchlosť odhadujem tak na 215 km/hmattonecz píše:nový topspeed 238 kmh. ve 4 lidech a s klimou.
225+ urcite. mel sem waze zapnutej, uz nevim presne. az pojedu do nemecka tak to chipnu na full a testnu i s gps verim 250+ tacho
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Spokojenost s Astrou
Máš už sepsanou závěť?
Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Sorry, ale když si vezmu klasickou atmosféru 1.4 a trajdám s ní 160km/h, tak si myslím, že to je na hraně:) A to nemyslím jenom motor. V čem je jiná astra, která jede 250km/h? Wattův přímovod, jasně, ale co dál?