čierna skrinka - kamera do auta

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
tominomiki

Re: čierna skrinka - kamera do auta

Příspěvek od tominomiki »

Uz som tam dal anglictinu, bohuzial ale nefunguje hlasove ovladanie, to sim vsak nevyuzil ani pri cinskej verzii :-D. Dobra cena tam je na tu Aj verziu ;-)
Reklama

CrazyPlum

Re: čierna skrinka - kamera do auta

Příspěvek od CrazyPlum »

Cinda píše:Pro ty, jenž se ještě nerozhodli, jakou kameru do auta koupit, mám zde dobrý, laciný typ (kolem 40USD). Je to malá kamera čínské firmy Xiaomi s nezvyklým názvem 70mai.
Konečně!! někoho napadlo, na kameru vůbec nedávat displej (a tak výrazně snížit cenu) a použít zobrazení a nastavení přímo na mobilu. Kamera vytváří WI-FI hotspot, ke kterému se jednoduše připojíte a můžete přímo na mobilu prohlížet nahrávky a případně je do mobilu stáhnout.
Tam, kde jiní výrobci hýří tlačítky a složitým ovládáním, má tato kamera pouze jedno prosvětlené tlačítko a hlasové ovládání - bohužel pouze v Angličtině. Jak jednoduché a účinné! Obrazová kvalita je, díky čipu SONY a rozlišení FULL HD, skutečně výborná a o to ve skutečnosti jde. Na webu je spousta videí.

Koho kamera zaujala přikládám i link kde jsem kameru koupil.

https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi- ... 44143.html

Kameru mám nainstalovanou vpravo od zrcátka a jsem s ní velmi spokojený.
Mam ju a je fantasticka!

Obraz perfektny, aj v dazdi, siroky zaber a daju sa precitat aj SPZ na autach pred vami. Jednoducha instalacia aj manipulacia. Vsetko sa da ovladat cez appku na mobile, toci to minutove videa, ktore sa daju kedykolvek stiahnut do mobilu. Nahrava zvuk aj obraz, za tu cenu je to bezkonkurencna kamera. Akurat jej najst miesto, kedze je potrebne ju dat do zapalovania alebo napriamo niekde na poistky, ma sice aj baterku ale ta je len na nudzove fungovanie, ked niekto do vas tukne na parkovisku aby to kamera zaznamenala.

Vdaka za tip Cinda!
Opel Astra K ST, 1.4 benzin, 92kW, vyrobene 07/2017, vybava Innovation + Zimna sada 1 + Odhlucnovacia sada
Cinda

čierna skrinka - kamera do auta

Příspěvek od Cinda »

Rádo se stalo. To já mám tu samou kameru i vzadu. Je pravda že ještě nebyla nutnost ji použít, ale co já vím, kdo se mi v budoucnu pokusí "podívat" do kufru. Napájení mám vyřešené na větev zpozdeneho zhasnutí vnitřního osvětlení. Takže kamera ještě chvíli jede i po zamknuti auta.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“