Tu SW za 35 600 € a to s uvádzacou zľavou, Allure 33200 € 140k co je na smiech, JBL som si tam dával tiež, dosť by ma aj zaujímalo, nikde som nenašiel viac info o ňom.Dix píše:demolition: Tady jde sehnat GT sedan,kterej má navíc Hi-fi JBL a měření parkovacího místa za 33 Eček.Česká cena je 806 000 Kč.
Insignia - fotogalerie a první dojmy
Moderátor: Moderátoři
-
Re: Insignia - fotogalerie a první dojmy
- Reklama
S JBL jsem dneska jezdil a hrálo to dobře.
-
lepšie ako Infinity u Insignie? To som mal možnosť skúsiť len krátko a nejak ma to neoslnilo, dal som na 3/5 hlasitosti orig. CD a kvalitou sa to nazvaŤ nedalo, nemal som sa čas hrať s EQ.
Infity jsem neslyšel,jenom ten standart.Jo,líbilo se mě to.
Naposledy upravil(a) miki11 dne 07 úno 2012, 23:36, celkem upraveno 1 x.
Já v tom nevidím problém. Píšu věci tak jak jsou. Peugeota si půjčuju proto abych nehanil něco co jsem nevyzkoušel jako to tu někteří dělají. S MIKIM víme o kom je řeč
V sobotu nevidím problém - teda jestli nebudu někde na motorce a neděle dopoledne mám fotbal.
Čauky Jirka
V sobotu nevidím problém - teda jestli nebudu někde na motorce a neděle dopoledne mám fotbal.
Čauky Jirka
Ohledně muziky Infinity jem o tom někde tady už psal. Vřele jí doporučuji. Je to obrovský rozdíl který slyší i naprostý laik.Dix píše:Infity jsem neslyšel,jenom ten standart.Jo,líbilo se mě to.
Mám jí v aute, Miki taky a oba si jí pochvalujeme. Věřete mi, že kdyby to nebyla taková pecka, tak se o tom ani nezmíním.
Není nic jednoduššího než si jí u mě poslechnout
Čauky Jirka z Prahe
Tak pánové, asi tady budete mít nového kunčafta.
Mám objednanou 2.0 NHT, 4x4 v 5ti dvířkách ... doufám, že se dočkám někdy začátkem prázdnin.
Po pravdě musím říct, že mi Vaše fórum při rozhodování taky pomohlo, takže díky všem "rozumným" přispěvovatelům.
Libor
Mám objednanou 2.0 NHT, 4x4 v 5ti dvířkách ... doufám, že se dočkám někdy začátkem prázdnin.
Po pravdě musím říct, že mi Vaše fórum při rozhodování taky pomohlo, takže díky všem "rozumným" přispěvovatelům.
Libor
No super, tak Tě mezi náma vítáme
Moje postřehy na Peugeot 508 GT :
https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=68&t=2786
Moje postřehy na Peugeot 508 GT :
https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=68&t=2786
Naposledy upravil(a) miki11 dne 07 úno 2012, 23:37, celkem upraveno 1 x.