ANDROID AUTO
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
- Reklama
Re: ANDROID AUTO
Rovnaký problém...asi treba počkať na aktualizáciu. Zatiaľ pomôže staršia verzia Android Auto.Marek.007 píše:Neviete preco po pripojeni cez android auto pri pouzivani off line mapy sa mi neda zadat teda zadat da ale nikdy nenajde ciel trasy?
A určite tú oblasť stiahnutú mám....
Astra K, Enjoy, 1.0 - 77kW
Hele na to mám fígl, najít si místo ručně na mapě a pak tě to tam odnaviguje. Nebo si to předem uložit v telefonu, nebo trvale jako oblíbené místo. Asi ty offline data jsou omezená. Většinou mi to ale požadované místo najde i v offline režimu.Voloda píše:Rovnaký problém...asi treba počkať na aktualizáciu. Zatiaľ pomôže staršia verzia Android Auto.Marek.007 píše:Neviete preco po pripojeni cez android auto pri pouzivani off line mapy sa mi neda zadat teda zadat da ale nikdy nenajde ciel trasy?
A určite tú oblasť stiahnutú mám....
Jinak osobně jsem se setkal s tím, že když je slabá konektivita edge a ještě nízký signál. Telefon se snaží data tahat online a nic to nedělá, zamrzá, pak je lepší vypnout data a nechat to na offline režimu. Jinak měsíčně projezdím s online navigací cca 200 MB dat, což není mnoho. Nájezd cca 1200 km měsíčně.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Co takhle pripojit telefon na hotspot OnStaru? Ja to takhle v aute pouzivam, abych si nevypotreboval datovy tarif.
MY17.5 ST 1.6T Innovation + goodies
Po dalsi aktualizaci 2.4.722703 mi opet funguje pocasi
mam galaxy s4 a kdyz pripojimmobil jede android auto v pohodě do té doby než se nabije
Po nabiti se mobil rozsviti a odpoji android auto a pořád dokola
necham vybit na 97% připojim jede v pohodě a při 100% se odpoji wtf?
Po nabiti se mobil rozsviti a odpoji android auto a pořád dokola
necham vybit na 97% připojim jede v pohodě a při 100% se odpoji wtf?
Nemáš náhodou na telefonu zapnutej režim pouze nabit? Při prvním připojení tel k autu to chce povolit v nastavení. Těch povoleni je tam dost.
Opel Astra K ST 1.4i 74kW Enjoy+zimní sada 1+komfortní sada 2
vymazal jsem mobil z auta přeinstaloval jsem aplikaci a při prvnim spuštění mi ukaže akorat prava google a spusti android auto
mužes mi ukazat na fotce jak vypada to nastavení?
mužes mi ukazat na fotce jak vypada to nastavení?
muže to byt "screen on" nebo je to nejake jine nastavení