Přední parkovací senzory nebo kamera
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Přední parkovací senzory nebo kamera
Ahoj neměl by jste někdo typ a nebo nemontovali jste si někdo dodatečné přední parkovací senzory či přední kameru do nárazníku na toto auto? Předem díky za inspiraci.
Opel Astra K - Sports Tourer+ (21.4.2017) 1.4 (110kW/150hp) manuál
- Reklama
Re: Přední parkovací senzory nebo kamera
Ahoj,
dodělával jsem originální parkovací senzory.
Musíš sehnat novou spodní mřížku s držáky na čidla, pak 4x čidla, 2x držáky na čidla do nárazníku (místa pro otvory jsou vyznačena), správnou PDC jednotku(nejlépe s konektory), natahat kabeláž od nárazníku do kufru. Úplně naposledy změnit VIN v PDC jednotce, ale někteří to neměnili a říkají že ok. Já viděl v GDS, že mi hlásí chybu s VIN kódem a rovnou jsem udělal kalibraci. Na FB ve skupině jsem dával i fotky
Levnější a lehčí varianta je koupit něco neorigo, vyrazit 4 díry do nárazníku a protáhnout dovnitř do kabiny k pípáku
Musíš sehnat novou spodní mřížku s držáky na čidla, pak 4x čidla, 2x držáky na čidla do nárazníku (místa pro otvory jsou vyznačena), správnou PDC jednotku(nejlépe s konektory), natahat kabeláž od nárazníku do kufru. Úplně naposledy změnit VIN v PDC jednotce, ale někteří to neměnili a říkají že ok. Já viděl v GDS, že mi hlásí chybu s VIN kódem a rovnou jsem udělal kalibraci. Na FB ve skupině
Kód: Vybrat vše
https://www.facebook.com/groups/224284298160787/
Levnější a lehčí varianta je koupit něco neorigo, vyrazit 4 díry do nárazníku a protáhnout dovnitř do kabiny k pípáku
Opel Astra ST 1.4 92KW Innovation
Děkuji moc, tak snad mě správci brzo pustí do skupiny, abych tvůj výtvor mohl nastudovat, zatím díky..
Prosím tě, nemáš náhodou přímej odkaz na tu tvoji instalaci, nějak to tam v té FB skupině nemohu dohledat..
nulda píše: ↑17 říj 2023, 08:31 Ahoj,
Musíš sehnat novou spodní mřížku s držáky na čidla, pak 4x čidla, 2x držáky na čidla do nárazníku (místa pro otvory jsou vyznačena), správnou PDC jednotku(nejlépe s konektory), natahat kabeláž od nárazníku do kufru. Úplně naposledy změnit VIN v PDC jednotce, ale někteří to neměnili a říkají že ok. Já viděl v GDS, že mi hlásí chybu s VIN kódem a rovnou jsem udělal kalibraci. Na FB ve skupinějsem dával i fotkyKód: Vybrat vše
https://www.facebook.com/groups/224284298160787/