Omega B, 2,0i, 1995 vytiahnem kluc a motor bezi dalej

1994-

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
alain

Omega B, 2,0i, 1995 vytiahnem kluc a motor bezi dalej

Příspěvek od alain »

Ahoj. Nedavno som kupil celkom peknu, zachovalu omegu B a mam s nou par drobnych problemov.

1. Ked vytiahnem kluc, motor bezi dalej... niekedy staci ked tuknem do plynoveho pedalu a zhasne ale niekedy nie a musim ho potom "zadusit" na jednotke.

2. Niekedy, ked slacim vyhrievanie sedadiel, nestane sa nic. Nezasvieti ani kontrolka zapnuteho vyhrievania a ani samotne vyhrievanie nejde. Sem tam dokonca zhasne aj samotne podsvietenie spinaca.

3. Stalo sa mi to len raz, ale bojim sa aby sa to nezopakovalo. Stal som asi 5 minut na vystraznych smerovkach a ked som ich vypol tak miesto toho aby zhasli, zacali blikat este rychlejsie a nesli niako vypnut. Skusal som postlacat vsetko..chcel som vybrat poistku ale na mieste kde mala byt nebola ziadna... Blikanie zazracne prestalo ked som zabuchol dvere od auta. Potom ako som zamkol sa asi po 10 sekundach zas rozblikali a po dalsich 10 sekundach prestali. Potom sa to uz nezopakovalo.

4. Ked je studeny motor tak asi prvych 5 minut pocujem nieco ako klepanie ventilov. O auto bolo dobre starane a olej ma v poriadku (mal by sa sice menit, teraz ma 9700km)ale ma ho dost. Je tam 5W40 a to auto doteraz vlastnil mechanik...

Dakujem za kazdu dobru radu.
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Omega“