Vysunuta mierka oleja, rozstriekany olej
Moderátor: Moderátoři
Vysunuta mierka oleja, rozstriekany olej
Ahojte. vcera sa mi stala taka vec. niekolko krat do tyzdna kontrolujem na corse 1.2 16V r.v.97 olej. vsetko OK. vcera mi zasvietila kontrolka oleja pocas jazdy. odparkoval som, pozriem pod kapotu a vsetko od oleja, mierka vysunuta. ako je to mozne? bola zasunuta urcite dobre, na 100%. tym, ze sa vysunula, takmer vsetok olej vystriekalo vonku. stalo sa to uz niekomu? cim by to mohlo byt?
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vysunuta mierka oleja, rozstriekany olej
zkontroluj si hadici odvětrání víka ventilu.. protože se tam sraži voda a děla se tam taková ta hořčice a kdyz jsou mínusové teploty tak ta hořčice zamrzne a natlakuje se ti to vystřelí se měrka tlakem a tlakem začne stříkat olej ven.. je to taková ta hadice co jde z ventiloveho víka do saní..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ktora to je? nemozes mi to prosim nejak znazornit? dnes som sa pozeral, ale netusim, ktora to moze byt. dakujem.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
dakujem pekne mam ten druhy typ motora. zajtra sa na to pozriem pri dennom svetle.
este raz dakujem, napisem, ci bola upchata, co som poriesil
este raz dakujem, napisem, ci bola upchata, co som poriesil
Jak jsi dopadl? Taky jsem měl jednou vysunutou měrku. Ale olej naštěstí zůstal v motoru.