kontrolka chyby motoru

1991-1998

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
r.gejza

kontrolka chyby motoru

Příspěvek od r.gejza »

Ahoj Opláci, prosím o radu. Při jízdě do kopce se mi rozsvítila kontrolka chyby motoru, motor zacukal a pak jel normálně. Když ho chcípnu tak při dalším nastartování už kontrolka nesvítí. Stalo se mi to asi před 2 roky při delší jizdě, když jsem jel do Chorvatska. Nevíte čím to může být? Děkuji za radu.Řekl bych že se mi i dost zvýšila spotřeba na kratší vzdálenosti.
Reklama

dusan1983
Kontaktovat uživatele:

Re: kontrolka chyby motoru

Příspěvek od dusan1983 »

ahoj zatim ti neporadim ale ted reším ten samí problem ponevdz mi taky zacne svitit kdyz se ale zahreje motor pokud je studeny a necham ho bezet tak nic ale jak se zahreje na provozni teplotu a necham ho bezet na volnobech tak se mi hned rosviti tak ze zatim nic nevim skusil jsem vymnenit krokovy moturek na voln.ot ale to nepomohlo tak si skontroluji kabelaz a pakasi koupim potenciometr. Tak zatim cus a preji prijemne hledani a kdyz tak mi napis na tel 737089892 nebo na meil dusan1925@centrum.cz jak si to odstranil kdyz tak napis meil a ja bych ti kdyztak taky napsal Dušan.
r.gejza

Re: kontrolka chyby motoru

Příspěvek od r.gejza »

Tak už jsem na závadu snad přišel, hodil jsem astru na diagnostiku a ukázalo mi to, že je chybný egr ventil. Tak ho vyčistím a uvidím.
Odpovědět

Zpět na „Astra F“