Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat zda někdo neví kde bych sehnal šablonu budíku na Opel Astra F (s otáčkoměrem do 7000 ot/min). Mám na mysli něco takového (toto je z nějaké škodovky):
Známý od kamaráda má plotr, na kterém by šly udělat pozadí pro budíky, ale nikde nemůžu najít šablonu pro můj model. Neví někdo o něčem?? Předem děkuji
Budíky - šablona
Moderátor: Moderátoři
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Budíky - šablona
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
- Reklama
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Re: Budíky - šablona
Vidím, že šablony nikdo nemá, tak mě napadla ještě jedna věc. Má někdo doma vytáhnuté pozadí pro budíky na Astru F?? Pokud ano a pokud má dotyčný doma skenner, tak prosím o naskenování každého pozadí zvlášť (zvlášť otáčkoměr, zvlášť tachometr - rychroměr a zvlášť pozadí pro ukazatele teploty chladící kapaliny a palivoměru). Aby to vypadalo nějak takto:
http://auto.bazos.cz/inzerat/10465049/B ... ctra-A.php
ale každé pozadí na jednom "skenu" Moc předem děkuji tomu, kdo mi to pošle.
http://auto.bazos.cz/inzerat/10465049/B ... ctra-A.php
ale každé pozadí na jednom "skenu" Moc předem děkuji tomu, kdo mi to pošle.
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
-
Šablonu nevím kde sehnat ale skus aukro tam určitě najdeš prodává to sice nějaký polák ale i s poštou tě to vychází +- 550 kč a má docela velký výběr co se týče modelu budíků i vzhledu a barev koukni na to
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, zkusím se podívat, ale chtěl jsem si udělat vlastní motiv škoda, že nikdo nemá např. v garáži přístrojovku, aby mi to naskenoval