K: Corsu C, Astru G nebo Vectru B v naftě - již neplatí

Sem pište vše co chcete koupit.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.

Kód: Vybrat vše

<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
Odpovědět
Bavoraczech

K: Corsu C, Astru G nebo Vectru B v naftě - již neplatí

Příspěvek od Bavoraczech »

Zdravím,

po zkušenostech se značkou Opel sháním opět dalšího Opela. Mělo by se jednat v každém případě o diesela nejlépe o 1.7 DTi nebo 2.0 Di (případně DTi). Nejvíce mě zajímá Corsa C(nebo velmi pěkná B) nebo Astra G (všechni karosářské varianty), případně Vectra B (mimo kombík). Představoval bych si spíš auto v lepším technickém stavu bez koroze nebo pouze mírně zasažené korozí, rok výroby 1998-cca 2001, najeto do 200 000 km. Cenu bych si představoval zhruba mezi 40 a 60 tis. podle stavu, stáří a najetých kilometrů.

Nabídky prosím buď sem nebo na mail.
Naposledy upravil(a) Bavoraczech dne 18 srp 2011, 17:12, celkem upraveno 1 x.
Reklama

m.artty
Kontaktovat uživatele:

Re: K: Corsu C, Astru G nebo Vectru B v naftě

Příspěvek od m.artty »

Omlouvám se za OT, ale můžeš mi prosím říci, proč ti jde o najeté kilometry? Někdo dokáže auto zdevastovat po 100 tisících a jiný má s autem najeto 300 tisíc a auto je naprosto v pořádku. Nehledě na to, že mnoho aut prodávaných u nás má stočené kilometry.
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
Bavoraczech

Re: K: Corsu C, Astru G nebo Vectru B v naftě

Příspěvek od Bavoraczech »

A stejně tak záleží kde a na jak dlouhé trasy bylo auto používáno. Je jasný že bude jiný po krátkých cestách po polňačce a po dlouhých jízdách po dálnici... Ale existuje tolik různých kritérií při výběru automobilu že jsem zkrátka uvedl některé ty základní. Nejpodstatnější je prohlídka vozu před koupí, kde se případné nešetrné zacházení jistě projeví...

Jinak nejlépe Jižní a Západní Čechy...
Odpovědět

Zpět na „Koupím“