Čištění Turba

Moderátor: Moderátoři

Igurek

Čištění Turba

Příspěvek od Igurek »

Ahoj nevite nekdo o nekom kdo by byl schopen vycistit turbo a zkontrolovat pada me auto do nouzaku auto netahne a nejede vubec opel vectra c 2,2 DTI 2004
diky za odpoved

popr kdybyste vedeli i mimo prahu klidne a kolik cca cena nebo jesli mam skocit do repasovaneho turba
diky at to jezdi
Reklama

ernst
Kontaktovat uživatele:

Re: Čištění Turba

Příspěvek od ernst »

a měl jsi to na diagnostice? co ti psala?
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
Igurek

Příspěvek od Igurek »

ernst píše:a měl jsi to na diagnostice? co ti psala?
ano bylo to tam psalo to neco s klapkama atd proste tam jde malo vzduchu pozadovane je cca 140 a jde tam nejakych 80
vymenili sme davno uz egerko a pak ventil solvent k podtlaku a jest ejeden ventil co tam je a porad to je v haji takze ted je na rade turbo
Lazak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lazak »

Podobnou věc mi to dělalo loni. Jak to stručně popsat, jak jsem to vyřešil. Jak otevřeš kapotu a stojíš před motorem, tak je tam černý plastový kryt, který drží na třech torxech. Ten sundáš a pod nim vidíš hadici z interkoleru jak jde do takového hliníkového "bebechu". Ten drží tuším na čtyřech torxech. Jak ho vyndáš z auta, tak tam to bude pěkně zasekané bordelem. Tam jsem to vyčistil a od té doby v pohodě. Snad to je aspoň trochu pochopitelné.

Lazak
Vectra C GTS 2.2DTI 10/2003
Grand Scénic fórum
Igurek

Příspěvek od Igurek »

Lazak píše:Podobnou věc mi to dělalo loni. Jak to stručně popsat, jak jsem to vyřešil. Jak otevřeš kapotu a stojíš před motorem, tak je tam černý plastový kryt, který drží na třech torxech. Ten sundáš a pod nim vidíš hadici z interkoleru jak jde do takového hliníkového "bebechu". Ten drží tuším na čtyřech torxech. Jak ho vyndáš z auta, tak tam to bude pěkně zasekané bordelem. Tam jsem to vyčistil a od té doby v pohodě. Snad to je aspoň trochu pochopitelné.

Lazak

pekne teda :D asi koupim Lano :D
Lazak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lazak »

Na co lano? stačí hadr a potom se pořádně umýt, je to docela špinavá záležitost, ale nezabere to moc času...
Vectra C GTS 2.2DTI 10/2003
Grand Scénic fórum
Igurek

Příspěvek od Igurek »

Lazak píše:Na co lano? stačí hadr a potom se pořádně umýt, je to docela špinavá záležitost, ale nezabere to moc času...
na obješení :D
no budu to muset dat odbornikovi ja moc v autech nerejpu v tak velkych vecech :D spina me nevadi
Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol »

a meřil si podtlaky ? jestli se ti někde ztrací podtlaky tak by ti to mohlo toto dělat.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Berry

Příspěvek od Berry »

Ahoj v Oplu jsem makal 3 roky. A pokud ti to píše klapky víření,tak je to jednoznačné. Musíš vyměnit sání. klapky se v něm vyvyklají a začnou přisávat nebo se zadřely a zlomilo se ovládací táhlo. Cena v originále cca 1O 000,-
Berry

Příspěvek od Berry »

Omlouvám se! Měl jsem v hlavě 1.9 TDI. U 2.2 TDI se dá sání rozebrat a vyčistit. Nebo jak říkají ostatní ( podtlak. hadička, solenoidní ventil, podtlaková ovládací membrána).
Odpovědět

Zpět na „Diesel“