Kontrolní šroub na převodovce a zvuky zní
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolní šroub na převodovce a zvuky zní
Ahoj Oplaři prosím Vás mám prozbu přečetl jsem si tady pár článku mám astra f 1.6 16v 74kw a při rozjezdu mi to vydává z převodovky takový zvláštní zvuky hlavně při rozjezdu kladky jsou nové chci si skontrolovat olej v převodovce nevím přesně kde je kontrlní šroub vim že by snad měl být na pravé straně ve směru jízdy 1/3 hledal jsem ho ale nějak si nejsem jistý ktery to je Ten zvuk je nějak vážný pokud tam je oleje dost? díky za dopověd a za čas strávený na odpověd
- Reklama
Re: Kontrolní šroub na převodovce a zvuky zní
divný zvuk vydává převodovka až když je tam málo oleje a nebo žádný.... je hlučná a začne se ti hůř řadit
pokud budeš hledat ten šroub, tak si tu převodovku musíš pořádně očistit, bývá to zanesené od bordelu
pokud budeš hledat ten šroub, tak si tu převodovku musíš pořádně očistit, bývá to zanesené od bordelu
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím te a ve kterých místech je ten kontrolní šroub a to je šroub imbusový nebo jaký budu to brát jako záchytný bod.
Nalezeno a zkopírováno z vlákna Opel Astra fórum:
Na doplnění k hledání - kontrolní šroub hladiny oleje v převodovce jsem po delším hledání našel, na levé straně převodovky ve směru jízdy, mezi poloosou a kabinou, ale v provedení IMBUS, klíč č. 8 ... .
Astra F Caravan 97, X16XEL
Na doplnění k hledání - kontrolní šroub hladiny oleje v převodovce jsem po delším hledání našel, na levé straně převodovky ve směru jízdy, mezi poloosou a kabinou, ale v provedení IMBUS, klíč č. 8 ... .
Astra F Caravan 97, X16XEL
W124 E320 R6 Coupé 1994
-
- Kontaktovat uživatele:
dekuji ti to jsem potřeboval vědět tak už budu jen hledat. Snad mi to pomuže tím kontrolním šroubem se dá doplnit stříkačkou.
-
- Kontaktovat uživatele:
prosím te do některé se leje po kontrolní šroub a do nekteré 20mm pod kon.sroub jak to je presne dík za odpověd
dej víc (po kontrolní šroub), nic nezničíš
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Myšlenka dne:
Pozor!!! Je-li v převodovce víc oleje, než má být, nemusí jí to být ku prospěchu ale právě naopak a rozdíl hladin 2cm není žádná sranda - do převodovky prostě tolik, kolik tam patří, na experimenty není prostor...
W124 E320 R6 Coupé 1994
-
- Kontaktovat uživatele:
colombo děkuji jsem toho samého názoru dne jsem se díval na ten kontrolní šroub a já ho mám na 13 nebo na 14klíč a je umístěn na levé straně ve směru jízdy tak snad to je on? ale hledal jsem imbus 8 a nenašel.
Může být, že tam byl dřív imbus a někdo místo něj dal šestihran, nebo ten kolega na astrafóru mohl mít vyměněný šroub a šestihran je správně... A k tomu oleji - v převodovce jsou určitý tlaky a proto si myslím, že tam má být oleje tak akorát, ale je to jen můj názor...
W124 E320 R6 Coupé 1994