mokre zadne koberceky
Moderátor: Moderátoři
mokre zadne koberceky
Dobry den
Mam problem...
Mam Opel Omega B a zadny kobercek za sedadlom vodica je mokry aj pod nim...
Raz sa mi to uz stalo na druhej strane.....
Kde moze byt problem???
Mam problem...
Mam Opel Omega B a zadny kobercek za sedadlom vodica je mokry aj pod nim...
Raz sa mi to uz stalo na druhej strane.....
Kde moze byt problem???
- Reklama
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: mokre zadne koberceky
Děravá podlaha, špatné těsnění kolem dveří,...
Je-li vpředu na obou stranách sucho, tož to bude tak, jak píše m.artty...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Keby bola diera v podlahe tak by som mal mokru aj druhu stranu , ked som asi pred dvoma rokmi mal mokru aj tu stranu......
lepsie som to skontroloval, mokre to je od pedalov pokracuje to pri prahu prednych dveri...mohlo to sposobit upchatie tej dierky ktora je po otvoreni kapoty pri skle na vodicovej strane????
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Možná by to mohl způsobit ucpaný odtok. Další věc, co to může způsobit je vypadlá odtoková hadice z výparníku klimatizace... potom ti všechna voda teče do auta.
Osobní (bohužel) negativní zkušenost mám jen se zanesením odtokového kanálu na straně spolujezdce v místě pod pylovým filtrem, to pak na podlahu k nohám spolujezdce nateče vody opravdu dost. Je-li něco podobného možné i na straně řidiče, netuším, ale myslím, že není.
W124 E320 R6 Coupé 1994
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Nyní se mi objevil tento problém také...voda kape pří dešti spolujezdci na nohy z topení...už mám nasáklý i zadní pravý koéberec...Dělá to pouze při dešti a jednou se mi to stalo po myčce...čumim jak puk...Ten odtok u pilového filtru se dá nějak amatérsky zprůchodnit?
Je to celkem nepříjemná věc, okna furt zamlžená a voda v autě...brrr fuj.
Děkuji všem za rady.
Je to celkem nepříjemná věc, okna furt zamlžená a voda v autě...brrr fuj.
Děkuji všem za rady.
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km
Je to dost jednoduchý, jako když měníš pylový filtr (pro jistotu ho vyndej, stejně bude asi nacucanej, takže nechat uschnout anebo spíš vyměnit) a v tom kaslíku, kde je filtr, je úplně dole na dně ten odtokový otvor a hadice z něj ústí do motoru na pravý podélný nosník takovou gumovou klapkou. Ta se dá od motoru zahnutým drátem nadzvednout a vyšťourat z ní ven případný sajrajt, stejně tak drátem prošťouchat odtokový otvor a pak to opatrně shora do kaslíku celý propláchnout vodou. Nejdřív ale zkusit čistit od motoru - kdyby to bylo moc ucpaný, tož voda, kterou shora naleješ na propláchnutí, ti nateče zase do auta... Občas to pak kontrolovat se vyplatí...
W124 E320 R6 Coupé 1994
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Super dik, kolem motoru je dost malo mista, mas na to nakej figl kde mam vyndat ten filtr?
Diky moc.
Diky moc.
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km