nestartuje mi Vectra B 1,6 16V
Moderátor: Moderátoři
nestartuje mi Vectra B 1,6 16V
zdravím chlapy, mám problém s vectrou 1997 rok 1,6 16V X16XEL, po zadření motoru jsem to dal na výměnu, tak mi ho vymenily a použily puvodní veci (vstřiky altík atd..) ,auto po složení nenastartovalo, tak mi doporučil mechanik vyměnit vstřiky ..auto nastartovalo ,ale po vypnutí klíčku už to zase nestartuje,benzín se ke vstřiku dostane,ale vstřik to nepustí dál,jiskru hází,a na diag ho to nechtělo spojit s řídící jednoutkou, nevíte si někdo rady??? :/ jsem ztracenej , díky Mirek
Vectra B 1997 1,6 16v
- Reklama
Re: nestartuje mi Vectra B 1,6 16V
kontrola veškerý elektriky v motoru jestli ste někde nezapoměli něco napojit
kouknout z boku motoru jak je ventil na přepouštění benzínových par poblíž nebo přímo pod ním je kostra která když upadne auto nestartuje
kouknout z boku motoru jak je ventil na přepouštění benzínových par poblíž nebo přímo pod ním je kostra která když upadne auto nestartuje
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Tak tak zkontrolovat el. a hlavně ukostření, jedno je na sacím potrubí pod spojem a druhý hlavní je vedle klapky, obě vedou z tý černý lišty nad sánímP.S. píše:kontrola veškerý elektriky v motoru jestli ste někde nezapoměli něco napojit
VB 1.6 16v 1998 74kW X16XEL
Diky za rady, ale je vse zapojeny jak ma, kostry taky :/ nedaje se nejak zmerit vstriky?jestli nejsou treba vcudu???
Vectra B 1997 1,6 16v
vytáhneš konektor od vstřiku dáš do něj 5W žárovičku na 12V startuješ pokud poblikává je to o.k.
vstřik napojíš na 12V měl by cvakat
co benzínový čerpadlo běží? můžeš skusmo ho napojit napřímo po klíčku
další věc nepoškodili ste při momtáži dole u klikovky čidlo kliky?
skontroloval a očistil bych i konektor ŘJ motoru
vstřik napojíš na 12V měl by cvakat
co benzínový čerpadlo běží? můžeš skusmo ho napojit napřímo po klíčku
další věc nepoškodili ste při momtáži dole u klikovky čidlo kliky?
skontroloval a očistil bych i konektor ŘJ motoru
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
tak díky za rady a tipy , už to běží, u prvního vstřiku jsem měl v konektoru dotýkající se pacičky, tak tam byl skret, už to běží, dííky )
Vectra B 1997 1,6 16v