Čaute, poprosil by som Vás o radu neviem to nikde nájsť.
Dá sa v mojom Opli Vectra C 2004 nastaviť čas a dátum bez rádia. Mám tam GID display a ovládanie na volante ktoré je bez rádia neaktívne. Bolo tam rádia NCDC2013 ktoré odišlo kúpil som nové CD 70 Navi ale až neskor som zistil že ho neviem spárovať so svojim autom bez výmeny kabeláže a ďalších vecí. Rádio používam teda len na prehrávanie hudby ale neviem cez neho nastaviť čas ani zapnúť BC. Poradte
Nastavenie času a dátumu bez rádia
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Nastavenie času a dátumu bez rádia
CD70 ti tam nikdy nebude fungovat, je to radio z poFaceliftu. Jinak čas nastavíš tlačítky na pravé páčce co jsou stěrače.(kolebka nahoru-dolu a za ní schovaný potvrzovací tlačítko)
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
To je zajímavé. Já mám před Facelift, mám v autě CD70Navi a plně funkční.
Insignia Sports Tourer 2.0 DTE MY2015
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost načipovat TPMS snímače
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost načipovat TPMS snímače
Máš rok 2005 a to by přelom, taky jsou 05 kdy uz maji novej cumak. A radio NAVI70 nedas do auta misto NCDC2013 bez vetsich uprav v kabelazich.
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Jasné to už viem že CD70 nevtrepem do mojej vectri bez vacsich uprav...to som tu uz rozoberal, ale ja ho už mám neskoro som na to prišiel, ale prehráva mi to hudbu a rádio...tak nejak mi to zatiaľ stačí len ak by sa dalo na tom displaji nastaviť čas dátum prípadne zapnúť BC, lebo nemám na páčke ovládania stieračou žiadne tlačitka na nastavenie hodín.