Čeština
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Čeština
Koukni se sem -ciguara píše:Ahoj, koupil jsem Insignii dovezenou z Německa a rád bych vše do češtiny, nevítě někdo jak to udělat, nebo kde nechat uddělat. Mám i včetněv navigace
http://www.autacesky.cz/?gclid=CKubvc2a ... GwodT00AuA
http://www.cestinadoaut.cz/
a pod............
Přeji hezké dny
Pavel46
A čo je to za ročník?
Mám pocit že vyššie verzie infotainmentu - to máš - mali češtinu od začiatku.
Mám pocit že vyššie verzie infotainmentu - to máš - mali češtinu od začiatku.
Rok 2011 duben...nemůžuto nikde najít
2011 s NAVI určite mali češtinu. Jedine že by v nemecku predávali verziu "nur Deutsch" ale nechce sa mi veriť že by mali kvôli tomu iný soft.
hľadaj vo "vehicle settings - language" resp. "sprache"
hľadaj vo "vehicle settings - language" resp. "sprache"
Jak pise kolega o prispevek vyse, mela by tam cestina byt, mam rok 2010 dotazenou z Nemecka a taky mela cestinu.
Díky za pomoc, již jsem našel, skutečně tam byla.
Zdravím všechny, tak jsem koupil Insignii dovezenou z Dánska a zatím jediná věc, co bych změnil, jsou údaje o průměrné a okamžité spotřebě. Dánové to mají nastaveno na počet km/l. Dá se s tím žít, zopakuju si sice matiku , ale radši bych l/100km. Jinak auto je v češtině..r.v. 2013 (11.měsíc), model 2014, 2.0 CDTi, 120 kW, Sports Tourer. Počítám, že budu muset zřejmě na přehrání, ale jinak vše funguje... sice bych třeba uvítal nějaké rozšíření třeba o hlasové ovládání (taky nevím, proč nejde... a další, ale není podmínkou. Dají se sehnat někde appky na rozšíření? V menu jsou sice metrické jednotky, ale tohle změnit nejde. Prodejce mi tvrdil, že by to mělo jít nějakou zkratkou tlačítek, ale nemyslím si. Setkali jste se s tím někdo?
Díky za odpověď.
Rici
Díky za odpověď.
Rici
Nesetkal jsem se s tím, tak bohužel neporadím. Co se ale týče hlasového ovládání, tak to funguje pouze v angličtině a pro češtinu dostupné není, i když v návodě k infotainmentu to vyznívá, jakoby pro češtinu bylo k dispozici.
Co mám ještě zjištěné to, že v navigaci nemůžeš zadat cíl pomocí GPS souřadnic a momentálně zjišťuji u dealera, jestli je vůbec nějaká šance na Android auto. Zde to vidím bledě, co jsem zatím vyčetl, zdá se, že to není jen softwarová záležitost, ale i hardwarová.
Co mám ještě zjištěné to, že v navigaci nemůžeš zadat cíl pomocí GPS souřadnic a momentálně zjišťuji u dealera, jestli je vůbec nějaká šance na Android auto. Zde to vidím bledě, co jsem zatím vyčetl, zdá se, že to není jen softwarová záležitost, ale i hardwarová.
Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex A20DTE MR2015