Blíží se doba přezouvání
Moderátor: Moderátoři
-
Blíží se doba přezouvání
Hezký den přeji jsem tady relativně nový a nedávno jsem si koupil Opel astra 1,6. A rád bych se zeptal jaké by jste mi doporučili pneumatiky na zimu. Díval jsem se po Nokianech WR D3 a chtěl bych znát váše názory na tyhle gumy popřípadě na lepší gumy, které bych mohl obout.
- Reklama
Re: Blíží se doba přezouvání
Asi by bylo dobré upřesnit, jakou že Astru sis to pořídil - F, G, H či J, popř. o jakou jednašestku se jedná a jak jezdíš - osmiventilu v F budou stačit jiné gumy než kupř. 1.6T 132kW v J...
W124 E320 R6 Coupé 1994
V každom prípade by som pneu Nokian nechcel už nikdy v živote.
Dostali sme ich včetci v rámci akcie zimné pneu zadarmo k novým autám - spolu 1x Insignia a 3x Astra ST 1.6/136k.
- auto v zatáčkách na diaľnici sa chová tak, že jemné korekcie volantu nie sú možné. Volant je akoby "zaseknutý" pri silnejšej akcii volant ujde takže treba vrátiť natočenie kolies naspäť. Hranatá nepríjemná jazda
- na čerstvom snehu si auto robí úplne čo chce. Aj pri pomalej jazde po šikmejšej ploche - výjazd s čerpačky rýchlosťou 5km/h na hlavnú cestu mi zadok ušiel tak, že som sa vzpriečil na hlavnej ceste
- katastrofálny rozbeh na mokrej ceste
ale majú aj jednu výhodu, nedajú sa prakticky zjazdiť. Takže sa s nimi trápime druhú sezónu.
osobne by som odporučil GoodYear Ultragrip a je to jedno ktorú verziu. Ani jedna nesklame.
Dostali sme ich včetci v rámci akcie zimné pneu zadarmo k novým autám - spolu 1x Insignia a 3x Astra ST 1.6/136k.
- auto v zatáčkách na diaľnici sa chová tak, že jemné korekcie volantu nie sú možné. Volant je akoby "zaseknutý" pri silnejšej akcii volant ujde takže treba vrátiť natočenie kolies naspäť. Hranatá nepríjemná jazda
- na čerstvom snehu si auto robí úplne čo chce. Aj pri pomalej jazde po šikmejšej ploche - výjazd s čerpačky rýchlosťou 5km/h na hlavnú cestu mi zadok ušiel tak, že som sa vzpriečil na hlavnej ceste
- katastrofálny rozbeh na mokrej ceste
ale majú aj jednu výhodu, nedajú sa prakticky zjazdiť. Takže sa s nimi trápime druhú sezónu.
osobne by som odporučil GoodYear Ultragrip a je to jedno ktorú verziu. Ani jedna nesklame.
S GoodYear Ultragrip můžu souhlasit. Skvělá volba, měl jsem je na felicii v šíři 175, na vectře v rozměru 225/55/16 a teď na insignii 245/45/18 a nemužu říct špatný slovo.
Mně by na těch G-UG scházely podélné vodící drážky, ale pokud vám to funguje, tož jedině dobře...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Posledních 10 let jsem jezdil jen na pneu Sava Eskymo S3 a mohu jen chválit, na suchu to sice bere vzorek rychleji, ale která pneumatika ne. Jsou lepší než Dunlop Wintersport. GoodYeary UG jsem měl také a nebyl problém.
Teď zkouším nové Hankook Winter i*cept RS , mám je jen na předku, tak uvidíme.....zadek zase Eskyma S3+
Teď zkouším nové Hankook Winter i*cept RS , mám je jen na předku, tak uvidíme.....zadek zase Eskyma S3+
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
ahoj lidičky,
mám na vás dotaz. kde by sedali sehnat plecháče ( spíš starší ) na astru 1,6 74kw r 2004. jsou to 4x100 r15 et 35. díky Jana
mám na vás dotaz. kde by sedali sehnat plecháče ( spíš starší ) na astru 1,6 74kw r 2004. jsou to 4x100 r15 et 35. díky Jana
Nejlépe asi oplí vrakoviště, jinak inzertní servery, prostě hledat, hledat...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Na koľko fúkate gumy na zimu?
Mne teraz prezúvali na diskoch a gumy mi nabombovali na 2,4 atm. Na zimu bych dal asi menej, čo poviete?
Mne teraz prezúvali na diskoch a gumy mi nabombovali na 2,4 atm. Na zimu bych dal asi menej, čo poviete?
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
Platívalo, že zimní gumy se foukaly o maličko víc než letní. Já je foukám jako letní, popř. o maličko víc.
W124 E320 R6 Coupé 1994