Pojištění Matrix světel
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Pojištění Matrix světel
Když mi vlítne kámen do LED Matrixu, jaký pojištění to pokryje? Díky.
Astra K 92kW ST, MT6, Innovation, LED Matrix, Carbon Flash, MY2016
- Reklama
Re: Pojištění Matrix světel
Řekl bych, že havarijní, stejně jako jakoukoliv jinou škodu na autě.
Opel Astra K - Innovation, 1,4 T (92 Kw)
Zaujímavý dotaz…
Pri uzatvaraní havarijnej poistky sa ma pýtali na výbavu auta a odfajkovali do dotazníku napr. či má auto navigaciu, el. nastavovanie volantu, počet airbagov atď. pri xenonoch som sa zamyslel… podla mna led matrixe berú ako normalne svetlá a zatial nikdo neriesi, že sú x krát drahšie ako obyčajné osvetlenie…
Pri uzatvaraní havarijnej poistky sa ma pýtali na výbavu auta a odfajkovali do dotazníku napr. či má auto navigaciu, el. nastavovanie volantu, počet airbagov atď. pri xenonoch som sa zamyslel… podla mna led matrixe berú ako normalne svetlá a zatial nikdo neriesi, že sú x krát drahšie ako obyčajné osvetlenie…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
To mne napadlo, když jsem teď vyřizoval havarijní u skel.... že sú x krát drahšie ako obyčajné osvetlenie…
K tomu dodám, že když jsem se ptal dealera, kolik stojí přední sklo, tak mi odpověděl, že 22 tisíc. Může to někdo potvrdit? Takže poměrně k tomu Česká pojišťovna i navrhla vyšší částku u pojištění "Všechna skla". Jestli se nevyplatí počítat s auto kamerou, která by pomohla určit viníka.
Astra K 92kW ST, MT6, Innovation, LED Matrix, Carbon Flash, MY2016
Doporučená cena originálního čelního skla je 8-12tis podle typu, je jich 7 typů podle výbavy...samozřejmě při výměně nutno připočítat práci, lepidlo atd, takže těch 22 v oplu by nebylo nic nereálnýho
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel