Radio s DVB A

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Mike

Radio s DVB A

Příspěvek od Mike »

Ahoj, máte někdo radio s digitálním tunerem do roku 2025 se má analog zrušit, tak v autech bude jen šumění bez signálu. Tady trochu lituji že jsem si nepriplatil. Jak to máte vy?
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Reklama

milosh
Administrátor

Re: Radio s DVB A

Příspěvek od milosh »

Tak si pust neco z usb ;)
OnMi

Příspěvek od OnMi »

Ahoj,

ptal jsem se na to při objednavani auta a DAB/DAB+ modul lze domontovat i dodatecne. V soucasne době je to vzhledem k nizkemu pokryti DAB signálem a nizkemu poctu multiplexu k nicemu. V budoucnu az se to zmeni, nemel by byt problém si jej nechat doplnit.

OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Max

Příspěvek od Max »

Ja ho mam a som spokojný. Pohybujem sa v pokrytí a je to lepšie ako FM
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Mike

Příspěvek od Mike »

OnMi píše:Ahoj,

ptal jsem se na to při objednavani auta a DAB/DAB+ modul lze domontovat i dodatecne. V soucasne době je to vzhledem k nizkemu pokryti DAB signálem a nizkemu poctu multiplexu k nicemu. V budoucnu az se to zmeni, nemel by byt problém si jej nechat doplnit.

OnMi
Díky, to by bylo fajn. Zkusím se na to doptat. Jinak rádio ani neposlouchám, na druhou stranu by mi docela vadilo, kdyby tam zůstala věc která je úplně k ničemu...
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
olson

Příspěvek od olson »

Mike píše:
OnMi píše:Ahoj,

OnMi
Díky, to by bylo fajn. Zkusím se na to doptat. Jinak rádio ani neposlouchám, na druhou stranu by mi docela vadilo, kdyby tam zůstala věc která je úplně k ničemu...
Tak já se ptal taky ve dvou prodejnách a mě zase bylo řečeno že to nejde že to musí být z výroby,taky by mě to zajímalo ,auto chci kupovat na jaře a ze skladovek to nemá snad žídný auto .Taky bych to tm už raději měl,doplatek je 2000kč ,ale bylo by dobrý kdyby to lo dodatečně
Max

Příspěvek od Max »

Ja som váhal či dať alebo nie, ale tiež som dostal info že retrofit nie je možný. Takže som pri tej cene už "kaslal" na 80 eur a nechal som namontovať
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“