Zdravím,měnil jste někdo tenhle nový ovladač za běžný ? Na netu je mraky videí jak na to,je tam i trochu násilí k tomu,ale chtěl bych znát vaší zkušenost . . .
Ten starý jsem měnil x krát,ale u tohodle ještě ne.
Díky za info
Výměna nového klíčku za starý
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Výměna nového klíčku za starý
V Brně bych věděl kdo ti poradí
- vasekpetr1
A to ten starý chceš zachovat nebo je na odpis? Já si z Alíka objednal dvoutlačítkový na svoji Záfu, planžetu s tišťákem jsem přehodil (původní DO protože bylo z dřívějška zalepené vteřiňákem, tak šlo do kopru) a ani jsem ho nemusel spárovávat, chytl se hned napoprvé. Práce na deset minut, jen si správně pohlídat napružení pružinky .
edit: Sorry, až teď jsem si všiml, že je to Insignia, ale to by snad neměl být velký rozdíl...
edit: Sorry, až teď jsem si všiml, že je to Insignia, ale to by snad neměl být velký rozdíl...
Zafira B black line, Z19DT, 2008, WIN: W0L0AHM759G0031xx, 210 tkm
...a bydlím v Hospodě - Červené....
...a bydlím v Hospodě - Červené....
Ne,starej vnitřek zachovat,jen ho strčit do novýho kabátu . . .
Jo jak říkám,ten,origo jsem dělal x krát,práce na 3 minuty. Jen mně zaujal ten novější ovladač .
Planžeta přehodit je to nejmenší,ale koukám na tvar toho tišťáku co je uvnitř,že to asi nebude pasovat (soudím jen podle fotek ale). . . .
Proto se ptám,jestli to někdo třeba již někdy "absolvoval" . . .
Jo jak říkám,ten,origo jsem dělal x krát,práce na 3 minuty. Jen mně zaujal ten novější ovladač .
Planžeta přehodit je to nejmenší,ale koukám na tvar toho tišťáku co je uvnitř,že to asi nebude pasovat (soudím jen podle fotek ale). . . .
Proto se ptám,jestli to někdo třeba již někdy "absolvoval" . . .
Insignia 118 kW ST, automat