Reklamace zvlněných předních kotoučů
Moderátor: Moderátoři
Reklamace zvlněných předních kotoučů
Naposledy upravil(a) miki11 dne 08 úno 2012, 01:23, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
Re: Reklamace zvlněných předních kotoučů
Ahoj,
takže si je nakonec neměnil?? Já tam volal a měl tam jet předminulý pátek, ale musel jsem to zrušit a taky mi řekli to samé. Že výměna na reklamaci jen do 30000km a že to může být z vody a nebo z prutkého brzdění.
Nevím co na to říct, asi jen že fakt pokud člověk nezná nějakého technika přímo osobně tak je se pak nemůže dočkat žádného kladného jednání
Mějte se,
Honza
takže si je nakonec neměnil?? Já tam volal a měl tam jet předminulý pátek, ale musel jsem to zrušit a taky mi řekli to samé. Že výměna na reklamaci jen do 30000km a že to může být z vody a nebo z prutkého brzdění.
Nevím co na to říct, asi jen že fakt pokud člověk nezná nějakého technika přímo osobně tak je se pak nemůže dočkat žádného kladného jednání
Mějte se,
Honza
Opel Insignia Cosmo Hatchback
2.0 cdti 118 kW (Manuál), r.v. 5/2009
Naposledy upravil(a) miki11 dne 08 úno 2012, 01:24, celkem upraveno 1 x.
Koukam s těma kotoučema jsem teda měl štígro.
Příští týden se ještě na to zeptám.
Ahoj Jirka
Příští týden se ještě na to zeptám.
Ahoj Jirka
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
prosimtě do každe krabičky s deskama davají takove štítky na zavěšení pro info řidiče a tam je napsane ! Upozorněni s novím brzd. obložením se vyvarujte min 200 km prudkemu brzdění
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
@Fritol
No to je sice krásné, ale když je vše 40000km ok a pak to začne dělat tak to asi není pudkým brzděním. Nic méně co mám info tak prý u Oplu došlo trošku k poddimenzování brzd vzhledem k síle motoru (vztaženo k 118kw motorům). Ale prý je to již v sérii opraveno..
No to je sice krásné, ale když je vše 40000km ok a pak to začne dělat tak to asi není pudkým brzděním. Nic méně co mám info tak prý u Oplu došlo trošku k poddimenzování brzd vzhledem k síle motoru (vztaženo k 118kw motorům). Ale prý je to již v sérii opraveno..
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
ja sem ale reagoval na tu blbost co ti řekly :
jinak to je ale myslim o zadních brzdach udělaly zadní desky z tvrdšího matroše a proto se vlnili. o předních nic nevim.. ale jednu uz sem taky řešil.Nakonec mi ještě řekli, že musím s tím jezdit hodně rychle a potom prudce brzdit
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
@Fritol
jasné, já to taky nemyslel špatně..mně se právě ale zvlnily přední:( Ale na zadních jsem měl zas nějaké větší drážky. Tak jsem je radši taky nechal vyměnit.. Holt brzdy se oplíku tentokrát nepovedly.. Ale jinak u mně teda panuje naprostá spokojenost..
Mějte se,
Honza..
jasné, já to taky nemyslel špatně..mně se právě ale zvlnily přední:( Ale na zadních jsem měl zas nějaké větší drážky. Tak jsem je radši taky nechal vyměnit.. Holt brzdy se oplíku tentokrát nepovedly.. Ale jinak u mně teda panuje naprostá spokojenost..
Mějte se,
Honza..
Naposledy upravil(a) miki11 dne 08 úno 2012, 01:24, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jedna pani povídala..... tyhle prý toto a prý tamto....kukisss píše:Nic méně co mám info tak prý u Oplu došlo trošku k poddimenzování brzd vzhledem k síle motoru (vztaženo k 118kw motorům)
jakej je pruměr brzd u 118kW chrochtáku a jakej je pruměr brzd třeba u motoru A16LET se 132kW
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.