Insignia - fotogalerie a první dojmy
Moderátor: Moderátoři
Insignia - fotogalerie a první dojmy
Prevzato z www.astra-g.cz/forum - prispevek od clena RomanK (http://carteam.cz/)
Musím říct, že se exteriér návrhářům mimořádně povedl
Interier nové Insignie je dle mého názoru stejně úžasný jako exterier. Na fotografiích je výbava cosmo a sport
Kufr modelu hatchback a sedan. Linie jsou úplně stejné, liší se jen spárou pod zadním oknem
Sedačky ve sportu jsou velmi pohodlné a mají dokonce odvětrání.
Motorizace nové Insignie 2.0 CDTI 118kw a 2.0 Turbo 162kW
Dokonale propracovaný a informační, navigační a zábavný systém. Posuďte sami. A chlavně umi šesky 8)
Navigační systém. Umí už i 3D. A taky čeky mluví 8) .
videoukázka (download 357MB)
Hádanka na konec. Copak je asi tohle?
A tímhle to všechno začalo
Musím říct, že se exteriér návrhářům mimořádně povedl
Interier nové Insignie je dle mého názoru stejně úžasný jako exterier. Na fotografiích je výbava cosmo a sport
Kufr modelu hatchback a sedan. Linie jsou úplně stejné, liší se jen spárou pod zadním oknem
Sedačky ve sportu jsou velmi pohodlné a mají dokonce odvětrání.
Motorizace nové Insignie 2.0 CDTI 118kw a 2.0 Turbo 162kW
Dokonale propracovaný a informační, navigační a zábavný systém. Posuďte sami. A chlavně umi šesky 8)
Navigační systém. Umí už i 3D. A taky čeky mluví 8) .
videoukázka (download 357MB)
Hádanka na konec. Copak je asi tohle?
A tímhle to všechno začalo
- Reklama
Re: Insignia - fotogalerie a první dojmy
Tohle mi poslal prodejce když po 5 měsících auto přišlo v 2010/3 měsíci do skladu do Prahy. Byl jsem na horách a měl jsem po lyžování. Jak malej kluk.
Nakonec jsem se domluvil na předání v sobotu.
Nakonec jsem se domluvil na předání v sobotu.
- Přílohy
-
- 01a.jpg (33.85 KiB) Zobrazeno 7429 x
-
- 02.jpg (32.98 KiB) Zobrazeno 7429 x
-
- 04 (2).jpg (36.46 KiB) Zobrazeno 7429 x
-
- 05 (2).jpg (35.53 KiB) Zobrazeno 7429 x
milosh:To poslední bude kamera od Opel-EYE.
Ano máš recht, ta poslední fotka je opravdu snímací kamera Opel Eye (čtení dopravních značek)
kterou jsem si záměrně neobjednával kvůli prvotním problémům se snímáním dopravních značek v ČR
kterou jsem si záměrně neobjednával kvůli prvotním problémům se snímáním dopravních značek v ČR
- Přílohy
-
- opel eye.jpg (58.37 KiB) Zobrazeno 7416 x
Zajímal by mě rozdíl mezi Infinity sound a repro co jsou standartně ve výbavě Cosmo.Ty obyčejné jsem slyšel hrát.Kamarád mě tvrdil,že ty obyčejné stačí.Podle mě tam bude rozdíl jako mezi BOSE a Bang&Olunsen sound systémem.Majitelé,ať napíší svoje zkušenosti.
Naposledy upravil(a) Dix dne 27 bře 2011, 16:12, celkem upraveno 1 x.
Tak jelikož jsem měl na porovnání oboje tak je to asi takový rozdíl jako když si pustíš rádio Tesla z 80 let a pak budeš poslouchat moderní HIFI třeba Yamaha s velkýma dřevěnýma bednama. Infinity mám v autě a je to prostě bomba. Vždy jsem si do auta nechával dodělávat muziku ale na tohle žádná neměla.
Souhlasím s Jirkou. Taky parkrát jsem měl dodělávanou hudbu ale Infinity hraje opravdu suprovně, akorát to nemůžu porovnat s normálem,ten jsem neslyšel hrát. Pokud rád posloucháš v autě muziku tak jako já, tak doporučuji Tuc Tuc
Ahoj Opláci,
už jsem zde jednou psal, že uvažuji o koupi tohoto krásného vozu.Dlouho jsem váhal mezi Superbem a Insignií.Teď mám znovu půjčenou V6 2,8 benzin ve 4x4.Sleduji dlouhodobě vaše diskuse a už jsem se rozhodl, že že to bude Insignie a ještě tento měsíc ji objednám.Ale jak i zde píšete není prodejce jako prodejce, proto prosím o radu - zkušenosti a tip na dobrého prodejce, který dobře poradí s možností slevových paketů a konfigurací.Zatím tu slyším hodně chvály na Auto-Staiger - poraďte i jméno konkrétního prodejce (technika) u nich.
Předem děkuji za tipy už se těším až bude doma.
už jsem zde jednou psal, že uvažuji o koupi tohoto krásného vozu.Dlouho jsem váhal mezi Superbem a Insignií.Teď mám znovu půjčenou V6 2,8 benzin ve 4x4.Sleduji dlouhodobě vaše diskuse a už jsem se rozhodl, že že to bude Insignie a ještě tento měsíc ji objednám.Ale jak i zde píšete není prodejce jako prodejce, proto prosím o radu - zkušenosti a tip na dobrého prodejce, který dobře poradí s možností slevových paketů a konfigurací.Zatím tu slyším hodně chvály na Auto-Staiger - poraďte i jméno konkrétního prodejce (technika) u nich.
Předem děkuji za tipy už se těším až bude doma.
Ahojky,
uděláš opravdu dobře. Pokuď chceš tuctovku tak jdi do Superbu. Insignia má taky svoje plus a mínus.
Na koupi Insignie vřele doporučuji Auto-Staiger a bohužel prodejce pan Majer už tam nepracuje. To není však problém jít k panu Michalu Vojtěchovi. Jestli budeš chtít tak mi napiš a já tam zajdu s Tebou. Mám to kousek od práce. Napiš si priority které od auta očekáváš.
Už jsem o tom jednou psal.
Ahoj Jirka
uděláš opravdu dobře. Pokuď chceš tuctovku tak jdi do Superbu. Insignia má taky svoje plus a mínus.
Na koupi Insignie vřele doporučuji Auto-Staiger a bohužel prodejce pan Majer už tam nepracuje. To není však problém jít k panu Michalu Vojtěchovi. Jestli budeš chtít tak mi napiš a já tam zajdu s Tebou. Mám to kousek od práce. Napiš si priority které od auta očekáváš.
Už jsem o tom jednou psal.
Ahoj Jirka
Ahoj,
díky za bleskovou reakci a nabídku pomoci - učitě využiji alespoň pro porovnání, ale pravděpodobně i osobně.Mám nabídku od místního prodejce ve Vrchlabí.Je to Sports Tourer 2,0 CDTi 118 Kw 4x4.Chtěl bych tam ještě navíc nezávislé topení.Jak budu mít cestu do PH, tak se ozvu, jestli budeš mít čas.
Jirka.
díky za bleskovou reakci a nabídku pomoci - učitě využiji alespoň pro porovnání, ale pravděpodobně i osobně.Mám nabídku od místního prodejce ve Vrchlabí.Je to Sports Tourer 2,0 CDTi 118 Kw 4x4.Chtěl bych tam ještě navíc nezávislé topení.Jak budu mít cestu do PH, tak se ozvu, jestli budeš mít čas.
Jirka.