a pro d1s4p3r1s7 : v tech zarovkach (H) je rozdil treba v tom ze H4 ma 3 vyvody nebo protoze ma kostru , potkavaci vlakno , dalkove vlakno , a H7 ma jen 2 vyvody nebo kostru a potkavaci vlakno

Moderátor: Moderátoři
Proč sháníš jetá?tady jsoud1s4p3r1s7 píše:No takze uz jsem zjistil ze mam H4ky no a to nahustenui uz take mam . Ale bouzel mam jin ej problem ate ten bouzel radou nevyresim, jsem si omylem rozbil predni prave svetlo takze musim sehant nove a je to dosti zahul nikde nemohu ho najit tak mozna jestli ma nekdo nejake tipy z moravskoslezkeho kraje kde bych za lacino mohl sehant jete svetla.
AUKROd1s4p3r1s7 píše:No takze uz jsem zjistil ze mam H4ky no a to nahustenui uz take mam . Ale bouzel mam jin ej problem ate ten bouzel radou nevyresim, jsem si omylem rozbil predni prave svetlo takze musim sehant nove a je to dosti zahul nikde nemohu ho najit tak mozna jestli ma nekdo nejake tipy z moravskoslezkeho kraje kde bych za lacino mohl sehant jete svetla.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |