asi Rapid Share
a pro d1s4p3r1s7 : v tech zarovkach (H) je rozdil treba v tom ze H4 ma 3 vyvody nebo protoze ma kostru , potkavaci vlakno , dalkove vlakno , a H7 ma jen 2 vyvody nebo kostru a potkavaci vlakno .. na dalkove se pouziva myslim H1 ale nejsem si jistej tech zarovek je moc
Nahusteni pneu, pojstky, zarovky (uplny zacatecnik)
Moderátor: Moderátoři
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nahusteni pneu, pojstky, zarovky (uplny zacatecnik)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- Reklama
- Trdlo
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, jenže ani jedny z těch odazů co jsem mu napsal nejsou na rapid....
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Nojo tak nevim co to blekota asi se prepsal
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
-
No takze uz jsem zjistil ze mam H4ky no a to nahustenui uz take mam . Ale bouzel mam jin ej problem ate ten bouzel radou nevyresim, jsem si omylem rozbil predni prave svetlo takze musim sehant nove a je to dosti zahul nikde nemohu ho najit tak mozna jestli ma nekdo nejake tipy z moravskoslezkeho kraje kde bych za lacino mohl sehant jete svetla.
Proč sháníš jetá?tady jsoud1s4p3r1s7 píše:No takze uz jsem zjistil ze mam H4ky no a to nahustenui uz take mam . Ale bouzel mam jin ej problem ate ten bouzel radou nevyresim, jsem si omylem rozbil predni prave svetlo takze musim sehant nove a je to dosti zahul nikde nemohu ho najit tak mozna jestli ma nekdo nejake tipy z moravskoslezkeho kraje kde bych za lacino mohl sehant jete svetla.
http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=8544
Objednáš na kterékoli pobočce Autostangl a druhý den je tam máš s dvouletou zárukou.
Prodejny u vás jsou
http://www.autostangl.cz/prodejny/?program=1&kraj=5
-
Aha THX ja je prave nikde nemohl najit thx za pomoc. Doufam ze to nejake jeste podle prirucky jak na to namontuju.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
AUKROd1s4p3r1s7 píše:No takze uz jsem zjistil ze mam H4ky no a to nahustenui uz take mam . Ale bouzel mam jin ej problem ate ten bouzel radou nevyresim, jsem si omylem rozbil predni prave svetlo takze musim sehant nove a je to dosti zahul nikde nemohu ho najit tak mozna jestli ma nekdo nejake tipy z moravskoslezkeho kraje kde bych za lacino mohl sehant jete svetla.