lestenie pulirovanie TEPOVANIE

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
zuzko

lestenie pulirovanie TEPOVANIE

Příspěvek od zuzko »

Zaleštovanie škrabancov,pulirovanie karoserii,zaleštenie zasednutych az hnedych svetiel vid foto

Moja práca

Pred:
Obrázek

Uploaded with [url=http:/Obrázek

/imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Obrázek

Po prepulirovani a vybruseni:
Obrázek

Obrázek

Pred:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Po kompletnej úprave a prepulirovani a prebrusení:
Obrázek

Obrázek
ceny po tel:0907 849 756 okres MALACKY

moved by admin
o akej cene?no zalezi v akom stave je auto ked je velmi doskriabane pouzivam komplet tri pasty to je cena 100eur komplet nonkajsok,v tom je zahrnute: prepulirovanie pastou na hrubo,prepulirovanie pastou na jemno,prepulirovanie pastou finalnou ktora sluzi aj ako ochrana,umytie komplet,prebrusienie a zalestenie svetiel prednych a zadnych,umytie okien,ozivenie pneu a ciernych doplnkov____-100 eur to je komplet
praca na pol dna

Ked su na aute len jemne nie hlboke skrabance (od autoumyvarky od kef) tak tam je zahrnute umytie,pulirovanie pastou na jemne skrabance,prebrusenie a prepulirovanie svetiel,umytie okien----70eur
praca na pol dna

Len samotne svetla predne 20eur pre clenov klubu zlava 15eur praca na cca 1 hodinu

tepovanie a osetrenie komplet interieru okrem stropu 50 eur a osetrenie plastov.
praca na pol dna zalezi na znecisteni auta

zalestenie skrabancov lokalne zalezi od hlbky skrabanca od 15eur

zalestenie celneho okna (tekute stierace) mne to vydrzalo co som mal auto to jest 3 roky potom som ho predal a verim ze to este funguje pouzival som stierace len malokedy cena za prelestenie a nanesenie ochrany 30 eur
VECTRA B r.v.2000 2.0 16V XEV
Tepovanie aut, pulirovanie karoserii
Obrázek

TEL:0907 849 756
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“