Servis Brno
Moderátor: Moderátoři
Servis Brno
Ahoj, jaké máte zkušenosti se servisem Opel v Brně, který je podle vás nejlepší?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Servis Brno
RomanK... opel díly brno.. má diagnostiku a fůru znalostí... Doporučuju. http://www.carteam.cz
Opel Astra G 1,7 DTi, chip
Pod to bych se podepsal
- Johnny
- Kontaktovat uživatele:
bohužel nedělají astry F...
nevíte o nějakým dobrým servise na Fka
nevíte o nějakým dobrým servise na Fka
Astra F caravan 1,8 16V
RomanK, ale chce to trpělivost.
semik píše:Ahoj, jaké máte zkušenosti se servisem Opel v Brně, který je podle vás nejlepší?
Bohužel, nemá věčně čas. Je to škoda, dobrej je. Ale holt novější auta se asi spravujou líp a víc nesou nebo co. Je to jak s babou, se stařenkama se nikdo cicmat nechce...
Ja byl u tohohle kluciny asi 3x, vcera naposledy a zrejme mi opravil vuz(jeste musim udelat par studenejch startu, ale prvni dopadl na jednicku), kterej nemohl autorizovanej servis opravit, urcili mi zavadu RJ a tou to nebylo (Roman mi ji menil a zavada trvala i po vymene). Tehle mechoš je fakt machr. Diky, diky
Vytáhnu tuhle mrtvolku co mi vyhodil google a pokud sem ještě někdo chodí prosím moc o radu a pomoc. Mám vectru b a teče jí řízení hledám servis kde by mi řízení vyměnili a nestálo to víc než jiné auto. Poradíte? Odkaz zde uvedený alespoň mně nefunguje. Samozřejmě Brno a okolí.
Matně si vybavuju, že kdysi s Omegou jsem byl kdesi kousek za Brnem po Vídeňské někam bokem, ale už si to nepamatuju.
Matně si vybavuju, že kdysi s Omegou jsem byl kdesi kousek za Brnem po Vídeňské někam bokem, ale už si to nepamatuju.