Mlží se okna
Moderátor: Moderátoři
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Mlží se okna
Máme problém s Omegou B, rv. 2000, automatická klimatizace. Když je venku takhle zima a v autě jede víc lidí, tak jsou zachvilku zamlžený okna. Co s tím, neví někdo?
- Reklama
Re: Mlží se okna
Setkal jsem se i s tim, ze kdyz prsi a auto plny lidi ridic si vetrak neda na vetsi cislo ale jede jen na stupen 1 a to je take problem, 2-3 rychlost vetraku a bude po problemu, samozrejme i ten filtr doporucuju vymenit
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Ten filrt je měněnej celkem nedávno.... no nedávno, on to možná už bude rok. Větrák může jet na max a je to pořád stejný. Každopádně děkuju za rady a až bude trošku lepší počasí (teď sněží), tak se na to podívám
- Trdlo
- Kontaktovat uživatele:
Rok? A kolik km a v jakém prostředí? Nejde na to koukat jen podle stáří. Taky zkontroluj klapku vnitřní recirkulace, jestli ti funguje jak má, měl by jsi ji mít otevřenou na přívod vzduchu zvenčí, jinak se ti okna budou potit stále.
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
S tím filtrem se mohlo najezdit tak 15 000 km, víc ne. S tou klapkou jsem to teď vyčet u kolegů na kadett foru, taky uděláme kontrolu
Jenom pro pořádek, to Omega neni přímo moje, ale občas s ní taky jezdim, proto to řešim a proto jí nemam napsanou v podpise
Jenom pro pořádek, to Omega neni přímo moje, ale občas s ní taky jezdim, proto to řešim a proto jí nemam napsanou v podpise
No on ten filter práve má po roku dosť, takže je zrelý na výmenu.
to mi dělala omega taky, taky automatická klima ted sem na zimu vyndal pylák a bylo to bez problému, ale pak se mi to začalo znova mlžit a tak jsem promáčkal tlačítko vnitřní recirkulace a zase se to hnedka odfouklo. a filtr má za sebou 2 měsíce a 1000 km
opel omega 2.5 TD