Insignia - fotogalerie a první dojmy

Pokud kupujete nebo už jste koupili, podělte se o zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
miki11

Re: Insignia - fotogalerie a první dojmy

Příspěvek od miki11 »

:arrow:
Naposledy upravil(a) miki11 dne 07 úno 2012, 23:29, celkem upraveno 1 x.
Reklama

Alekto

Příspěvek od Alekto »

Zatím žádný problém nemám ale garančních kontrol bych se nerad vzdával když jsme v EU a platit by snad měla.Trochu mě děsí právě ochota,jestliže to nepůjde jinak tak zkusím Prahu díky moc.
Vectra 1.8 - r.v. 6.1995
Insignia 2.0 4x4 - r.v. 11.2008
miki11

Příspěvek od miki11 »

Naposledy upravil(a) miki11 dne 07 úno 2012, 23:29, celkem upraveno 1 x.
genex

Příspěvek od genex »

Ja osobne doporucuji Olfincar Hradec Kralove, do Prahy do Staigera bych nedal ani trabanta. U Staigera jsem reklamoval ze mam snizeny vykon a automat toci max. 4800 otacek. P. Safarik mi rikal ze to je naprosto normalni. Tak jsem auto odvezl do Olfinu, kde jsem ho i zakoupil. Dali mi nahradni auto zdarma po dobu opravy. Aktualne mi auto toci max. 6500 otacek, zdarma preflashovali ridici jednotku a po mereni na brzde mam 285k a 405Nm.
..............................................
Opel Insignia Cosmo sedan
V6 2.8 4x4 (260PS) automat r.v. 2009
miki11

Příspěvek od miki11 »

Naposledy upravil(a) miki11 dne 07 úno 2012, 23:30, celkem upraveno 1 x.
Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol »

ja zase u opela viděl zatim jeden automat K.o a to na V.C 3.2 GTS :) takže to něco vydrží.. ne jako u konkurence.. :)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
genex

Příspěvek od genex »

Automat jsem chtel, nebot me prestalo bavit kvedlani. Nicmene auto mam v zaruce tak prevodovku neresim, navic to vypada ze pristi rok auto pujde pryc nebot mi bylo potvrzeno od olfinu ze na konci tohoto roku ma byt k dispozici Insignia 200k v nafte a v pulce pristiho roku nova Calibra, ktera vypada neco mezi Insignii OPC a raketou :-)
jgoldman
Moderátor

Příspěvek od jgoldman »

Re Miki: Jináč pro mně jste kaskadeři, že jste si koupily Opla v automatu. Neslyšel jsem ještě chválu, že by Opel měl dobré automaty. Konkurence je úplně někde jinde.

Ano Miki, zajisté myslíš Audi nebo VW a Škoda :lol: Taky jsem nikdy neslyšel o poruchovosti klasických automatových převodovek. (Neberu v úvahu můj bývalý Peugeot 307 SW) Naproti mám spoustu kamarádů kteří si v servisu neví rady se složitou DSG převodovkou. Zlatý Opel a jeho jednoduchý automat kde se prostě nemá co podělat. Nejdůležitější u automatu je po 100 000 km měnit v převodovce olej. Jinak sice vydrží ještě 150 000 ale pak lehne a nikdo s ní nic neudělá. V servisech na to občas pečou a tak je lepší si to ohlídat. Nedávno na toto téma byl ve Světě motorů krásný článek. Automat je prostě boží a taky mě nebaví pořád honit klacek a právě proto mám taky automat který sice umí manuálně řadit ale proč bych to měl dělat. Kupoval jsem si automat abych už taky nemusel řadit. Ano máme tu i malou ztrátu výkonu a akcelerace ale kam se dnes honit a jestli tam je o 10 koní míň tak u 160 koňového auta je to jedno. Navíc je tu ještě jedna věc a to je cena samotné převodovky což je u Opelu bezkonkurenční.
Krásný den přeje Jirka ;)
Kdy pánové zajdeme na to kafčo :shock: Obrázek
genex

Příspěvek od genex »

Ted jsem byl v Pocernicich u KB bankomatu :-) tak jsme mohli dat kavicku tam :-)
demolition

Příspěvek od demolition »

jgoldman píše:Tak jelikož jsem měl na porovnání oboje tak je to asi takový rozdíl jako když si pustíš rádio Tesla z 80 let a pak budeš poslouchat moderní HIFI třeba Yamaha s velkýma dřevěnýma bednama. Infinity mám v autě a je to prostě bomba. Vždy jsem si do auta nechával dodělávat muziku ale na tohle žádná neměla. ;)
Vážne by ma zaujímal rozdiel medzi Infinity a CD500 repro, nemal som možnosť skúsiť (iba infinity a to krátko, nič som nenastavoval, ale nejak ma to neoslovilo)
Tiež nechápem význam bassového reproduktoru v kufri (chcem to prevažne na metalovú a podobnú muziku)
Už ma to súri s insigniou, tak dolaďujem posledné veci.
Inak 2.0 Cdti, po pravde u opela si moc z motorov nenavyberám, benzín 1.6T je iba o 300€ lacnejší a to už na také ťažké auto 2.0 turbo
Flexride, cosmo...
Hlavne sa sústredím na ten sound systém.
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Insignii“