Insignia - fotogalerie a první dojmy

Pokud kupujete nebo už jste koupili, podělte se o zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Dix
Kontaktovat uživatele:

Re: Insignia - fotogalerie a první dojmy

Příspěvek od Dix »

Ještě jsem jezdil se sedanem Active s 2-tronicem,ale ta převodovka tak pro důchodce.Jinak jízdně dobré.Ale Start-Stop sytém moc dobrá věc.
Reklama

jgoldman
Moderátor

Příspěvek od jgoldman »

Teď jsem pro jistotu volal kamarádovi ohledně té ceny 508 diesel verze GT - abych zde neplácal nějaké nesmysly. Takže v plné náloži, automat, kombi, el. zadní dveře, kůže,NAVI, metalíza, cena na IČO je pod 900 000,-s DPH 20% a to je super.
Dix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Jestli bude zájem tak můžu dát dnešní jízdní dojmy z 508 SW GT a sedanu Active 1.6 E-HDI 2-tronic.
Majesty

Příspěvek od Majesty »

Nemáš se ptát, ale rovnou psát.... ;)
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
(5/2006, 110kw, automat)EX Coupé - The Golden Queen of Majesty
GALERIE
Dix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

508 SW GT,ceníková cena 1 054 000 Kč

Podvozek prefetktní,tlumení nerovnosti taky výborné,automat skvělý.Jízda velmi příjemná a na dálky svělé auto.Head-up displej barevný a výborný.Jezdí se ním skvěle.

508 Active 1.6 e-HDI 82 KW 2-Tronic

Auto jízdńě podobné jak GT,ale měkkčí,jinak podobné,jak tlumení nerovností,tak odhlučnění.Automat,pokud se jede plynule a nevyžaduje to kick down,tak dobré.Horší pokud chcete akcelerovat,tak to řadí podivně.trochu to připomíná variátor.nazval jsem to automat pro důchodce.Jinak Start-Stop systém skvělá věc.Klima a rádio fungují při vypnutém motoru.

Té verzi GT mínusy nevidím,jenom češtinu, ta je jenom v navigaci,ale u této verze se to dá oželet.Jinak nic.Ale ten barevnej Maxi-Dot co tam je,tak pěkné.Head-Up displej,je to ta jednodušší varianta,že se vyklápí,ale dobré.
jgoldman
Moderátor

Příspěvek od jgoldman »

Koukám, že jsme tu rozjeli i Peugeot fórum. Teď jsem volal s kámošem (obchodní ředitel Peugeot) a v pátek si mám přijít pro kombi v dieselu ve verzi GT. Auto budu mít na víkend a na oplátku si půjčí mojí Insignii. Já budu psát zážitky s GTéčkem a on na Insignii. :lol:
Jestli budete mít zájem se na to o víkendu kouknout nebo testnout a jste s Prahe nebo okolí, tak klidně písněte.
Dix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

jgoldman:Tohle přesně řídil dnes.Ten víkend si užjit.Jsem to jenom nerad vracel. :oops:

Jsem mluvil s kamarádem a že tam má nějakou krátkou jedničku,že jak bude na garančce,že to nechá seřídit všechno.Ten automat je stejnej jak v GT,tak v Insignii,tak nevím co se mu nezdá,v tom GT řadilo hodně dobře a plynule.Je to Assin ten automat-jak Insignia tak GT.
demolition

Příspěvek od demolition »

Iste je to v poho auto, ale je ako dosť drahé(už sa opakujem) a jednoznačne GT, lebo je len o chlp drahšie ako allure 140k manuál...ja by som to GT cko bral tak za 30 000€

GT aj tak teraz kvôli Japonsku nedostupné
Majesty

Příspěvek od Majesty »

jgoldman píše:Jestli budete mít zájem se na to o víkendu kouknout nebo testnout a jste s Prahe nebo okolí, tak klidně písněte.
Záleží na tom, jak velké je to okolí... Pokud bys chtěl zkusit slušné okresky, kde jsou zatáčky, rovinky i kopce v pěkném okolí, potom zavítej někde poblíž a já se rád juknu....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
(5/2006, 110kw, automat)EX Coupé - The Golden Queen of Majesty
GALERIE
Dix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

demolition: Tady jde sehnat GT sedan,kterej má navíc Hi-fi JBL a měření parkovacího místa za 33 Eček.Česká cena je 806 000 Kč.
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Insignii“