tlačítko BC na CD 70 NAVI

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
vvenca

tlačítko BC na CD 70 NAVI

Příspěvek od vvenca »

Zdravim všechny,
Mam dotaz, dneska jsem si trochu hrál s palubním počítačem a zjistil jsem, že když zmáčknu tlačítko BC na rádiu CD 70 NAVI, tak se na displayi zobrazí palubní počítač, což je normální a v pořádku :D . Pak jsem ho zmáčknul ještě jednou a objevily se mi na displayi nějaké informace, patrně ohledně softwaru, ale nevím to určitě. Poté jsem tlačítko BC zmáčkl ještě asi třikrát nebo čtyřikrát a pokaždé se na displayi objevily nějaké jiné informace. Nevíte někdo, co to znamená? Ne, že bych bez toho nemoh žít, ale jen tak ze zvědavosti :P . Díky za odpověď!
Opel Vectra C Caravan, 1.9 CDTI 110 kw, r.v. 2006, tm.modrá metal., CD70Navi, kůže, vyhř. sedačky, AFL, výklop. tažné, el. otev. zadní dveře, parkpilot.
Reklama

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Re: tlačítko BC na CD 70 NAVI

Příspěvek od Mike.S »

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
Obrázek
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
vvenca

Příspěvek od vvenca »

Díky za odkaz, to je přesně ono!! :P
Opel Vectra C Caravan, 1.9 CDTI 110 kw, r.v. 2006, tm.modrá metal., CD70Navi, kůže, vyhř. sedačky, AFL, výklop. tažné, el. otev. zadní dveře, parkpilot.
Lukasek

Příspěvek od Lukasek »

Už jsem na to na Astrafóru narazil dříve, a docela mne to zaujalo, hlavně udaje o přesném množství paliva v nádrži, nebo přesnější údaj o rychlosti. Nevěděl by někdo jak se do tohoto skrytého menu dostat, pokud to tedy vůbec jde, u starších palubáků s rádii: CDCR2006, NCDC2013, NCDC2015, a jiné (tedy u starších modelových roků Vectry) :mrgreen:
GTS
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Autorádia + navigace + elektronika“