dobrý den,chtěl bych poradit,mám opel corsu 1.2 16V r.v.2001 v automatu.
Normálně jsem jel a začal jsem brzdit u křižovatky a chci se rozjet a motor už nešel do otáček,a na počítači mi to ukazovalo F,místo A,potom už se mi nepodařilo rozjed.Po chvíli jsem to zkusil znovu a šlo to normálně,ale po dalších 200 metrech to udělalo znovu dobrždoval jsem a zase to začlo blbnout,otáčky klesly a F,chcípnul jsem to a už jsem to nenastartoval,ale když jsem otevřel kapotu tak mi přišlo jako by převodovka hledala rychlost,že to tam přecvakává.Ted mi to opravuje jeden kluk který s tím opět odjel a tomu se to stalo až po cca.,30 nastartováním a vyzkoušením,zrovna jsem s ním jel na testovací jízdu.
Když uděláme diagnostiku tak to nic nepíše,a ještě po půl hodce ten den jsme to opět nastartovali,nevíte nikdo co s tím může být??,předem děkuji za odpověd..
opel corsa 1.2 ,16V ,2001 automat,problém s ...
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: opel corsa 1.2 ,16V ,2001 automat,problém s ...
a koukali ste do jednotky převodovky jestli tam neni nějaka chyba ??
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
koukal tam a nic nenašel..
-
- Kontaktovat uživatele:
jestli napsala F tak v jednotce easytroniku by měl abejt závada, co má za diagnostiku? umí to číst závady i z něčeho jinýho než z motoru?
www.doopla.cz