Zdravim
potřeboval bych poradit prosím mám opel astra F 1.4 R.V 95. najeto 192 tis.
stanese mi že mi auto dvakrát do měsíce někde chcípne auto už je v provozu hodinu a když se chystám podřadit třeba 3 na 2 tak my zničehonic zhasne motor potom musím počkat třeba 1-2 minuty aby to zase chytlo a jede to už zase v pořádku. tak bch chtěl poradit co s tím co by to mohlo dělat a podobně...sice je to zatím jednou za čas ale radši to začnu řešit ted než když to bude dělat každe den.
dokonce se mi stalo že když dojiždím na neutral na semaforu pomalou jízdou tak taky chcipne.
a pak mám ještě problém s tím že když třeba couvám o něco déle tak my vyletí otačky a trvá třeba kolikrát i 5 min než to klesne na normalku.
Předem děkuji za pomoc.
nevím co s tím.
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: nevím co s tím.
Možná krokovej motorek...
jj,tim,že promažeš krokáč nic nezkazíš. taky bych se podíval na vzduchovej filtr
Filtr byl meněn ani ne před půl rokem
taky bych skusil vyčistit ten krokovej motorek a taky bych skusil vyměnit čidlo teploty pro ŘJ to by mohlo pořešit ty divoký starty za tepla
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
a mohl bych poprosit kde ten krokovej motorek vypadá ? popřípadě s obrázkem ? děkuji
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš motor C14NZ, případně novější varianty tohoto motoru.
no,já bych to z toho obrázku nepochopil ..je přidělanej na škrtící klapce. V tom "hrdle" co trčí nahoru je taková tyčinka,která se hejbe nahoru a dolů,tak jí promaž při pohybu
- Přílohy
-
- ddd.JPG (41.45 KiB) Zobrazeno 3301 x
-
- 210520105313dd.JPG (66.71 KiB) Zobrazeno 3301 x