vectra c trhanie a slaby vykon

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
dj_kanec

vectra c trhanie a slaby vykon

Příspěvek od dj_kanec »

Zdravim vsetkych oplakov mam problem c mojou vece caravan 2,2 direct z22yh
r.v.2004.takze zacnem od zaciatku vo februari som si kupil tuto krasku pri kupe som si dal spravit diagnostiku a ukazalo chxbu lambda sondy 2. po cca 2 mesiacoch som ju vymenil dovtedy auto islo super ale po vymene lambdy asi po 200 km mi hodilo nudzovy rezim. diagnostika v opli v tt : sviecky zapalovacia rampa vstrekovacie cerpadlo.kedze to dost stoji a nezarabam 1500 e mesacne tak postupne som vymenil sviecky a rampu a minuly tyzden v opli mi menili cerpadlo.auto ide ale trha motorom a ma slaby vykon . tak dnes som bol u kamarata na diagnostike a vypisalo vyriva klapka vazne.skusil som odpojit vahu vzduchu a auto netrha ale stale slaby vykon a zrazu zacala svietit kontrolka esp aj pri jazde.no proste dam podlahu a citim sa jak keby som mal 1,2 htp.neviete prosim niekto poradit co stym je ? lebo uz som uplne zufaly s toho auta.dakujem
Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: vectra c trhanie a slaby vykon

Příspěvek od Fritol »

no pokud maš odpojenou vahu vzduchu tak to vykon mít nebude.. jinak napoj na to diagnostiku dej live data jed to projet a přitom trhaní se koukej na tlak paliva jestli nepada.. zlobili tam regulatory tlaku paliva..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Motory“