Aka prevodovka je v Zafire 2,2 YDTR ?
Moderátor: Moderátoři
-
Aka prevodovka je v Zafire 2,2 YDTR ?
Chlapi potrebujem poradit akú môzem mať v asi aute verziu prevodovky, nakoľko po 185 tkm sa mi začal ozivať synchron na 4-tom stupni a teraz po dalsich 10tkm uz mám problem zasunúť normálne 2-3-ti a už aj 4-ty stupen. V opel servise mi opravu nedoporucili nakoľko by sa to mohol o dost hodne predražit z neistým vysledkom. Takže voľba asi padne len na použitu prevodovku, ale problém je v tom že, to nema normalnu ako bezna 2,0 ale trosku väčšíu kvôli silnejšemu motoru a kruťaku. Teraz neviem aký typ si mám zhanať nakolko mi hovorili v servise že, to može byť 32 alebo 35? Bolo to už pred dvoma mesiacmi tak, si čisla už nepamätam, ale ty spravny odbornici z vás budú určite vedieť o čom hovorim. Ešte uvediem detail ze, ma to pákovy prevod cez tiahlo a spiatocka je od seba dozadu. A na záver uvediem ze, je to modelovy rok 2003. Dakujem za pripadne odpovede. Pripadne ak by mal niekto nieco podobne na predaj.
Naposledy upravil(a) Jerry mouse dne 29 led 2015, 11:06, celkem upraveno 1 x.
Aktualne A. Zafira 2,2 dti my 03 eleganc silver metal. Bolo Astra-F 1,6 kombi my 98 rubin metal
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aka prevodovka je v Zafire 2,2 YDTR ?
F32 a F37 se do Ačkových Zafir nedávala, takže tam budeš mít F35, jestli chceš, pošli mi SZ VIN kód, mrknu se Ti na to, ať to máš 100%
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........