Kola na Insignii
Moderátor: Moderátoři
Kola na Insignii
120x5 245/40 R19 Tomason
Prodám je za 10 000,-Kč
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kola na Insignii
copak ? insignie jde z baraku ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Ne ne jsem optimista a mám vyhlídnuté jiné. Změna je život . Máš zájem ?
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
ses zbalznil ne ? kam bych je narval bych byl rad kdybych tam narval 17ctky
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
máme tu inzerci pane moderátor
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Miro,
klídek nejsem malej kluk. Určitě někdo bude hledat kola která jsou pouze na Insignii v nepřehledné kategorii prodám pane moderátore . Není problém to tu smáznout nebo přesunout .
Nebylo by lepší udělat kategorii prodám - koupím u kategorie aut ?!! Jako například Astra, Insignia a pak podkategorie.
klídek nejsem malej kluk. Určitě někdo bude hledat kola která jsou pouze na Insignii v nepřehledné kategorii prodám pane moderátore . Není problém to tu smáznout nebo přesunout .
Nebylo by lepší udělat kategorii prodám - koupím u kategorie aut ?!! Jako například Astra, Insignia a pak podkategorie.
eném taková poznámka:
Insignia používa matice na kolesá 19mm. Takže po výmene za nejaké alu no name je potrebné vymeniť matice za 17mm, pretože sa nevojdú do otvorov na diskoch - konkrétne myslím máme Dezent.
A k tomu potom najlepšie krížový kľúč do auta.
Insignia používa matice na kolesá 19mm. Takže po výmene za nejaké alu no name je potrebné vymeniť matice za 17mm, pretože sa nevojdú do otvorov na diskoch - konkrétne myslím máme Dezent.
A k tomu potom najlepšie krížový kľúč do auta.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Insignie nemá šrouby, ale matky Ještě řekněte, že to má ty debilní "francouzké" otočné páčky pod volantem.
čo máš proti matkám? chtěl bys tam mět radši tchýně
áno sú tam matice. Mne osobne to vyhovuje omnoho viac, pretože sa mi koleso ľahšie nasadí na trčiace skrutky....
áno sú tam matice. Mne osobne to vyhovuje omnoho viac, pretože sa mi koleso ľahšie nasadí na trčiace skrutky....
Ano jsou tam matky které dám ke kolům a stačí vozit v autě redukci (matic) tak jak to dělám já