VeBe radio
Moderátor: Moderátoři
Re: VeBe radio
zdravim mame opela teprve chvili a chci se zeptat zda nema neco ukazovat i display co je pod displayem radia ?
- Reklama
- TomC20LET
- Kontaktovat uživatele:
teoreticky by to měla vyřešit výměna páčky za páčku s ovládáním BC, má na boku dva tlačítka navíc protože pokud je tam BC originál tak by neměl být problém..
PS: kdyby to fachčilo mám zájem o to NCDR1100
PS: kdyby to fachčilo mám zájem o to NCDR1100
Autoservis, Pneuservis, Diagnostika, CNC, 3D Print
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
Zdravím, mám problém s rádiem a nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Dnes jsem si přivezl Vectru s rádiem Philips CCR 600 (kazety + CD měnič v přihrádce). Vše fungovalo od rána v pohodě, ale k večeru sem poslouchal rádio s vyplým motorem, potom jsem nastartoval a display hlásí "MESSAGE". Rádio nehraje, ale je vidět že reaguje (zap./vyp. TP,RDS atd..). Vypnout taky nejde (ani po vytažení klíčku) - jen vytažením panelu s čísly. Problém dočasně vyřešilo odpojení a znovuzapojení baterie, ale asi za hodinu se během jízdy znovu objevilo MESSAGE a nejde s tím nic dělat. Nevíte někdo co s tím ?
- Hellborn
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš tam někde stopy po vymontované handsfree sadě?
Stává se, že někdo prasácky vystříhá kabeláž a ta se někde za přístrojovkou spojí
a ukostří nějaký vstup na radiu.
Doporučuji vytáhnout rádio a zkontrolovat kabeláž.
BTW: kdyby někdo scháněl páčku palubáku, jedna se mi válí doma
Stává se, že někdo prasácky vystříhá kabeláž a ta se někde za přístrojovkou spojí
a ukostří nějaký vstup na radiu.
Doporučuji vytáhnout rádio a zkontrolovat kabeláž.
BTW: kdyby někdo scháněl páčku palubáku, jedna se mi válí doma
1) Frontera 2,2 DTL
Dík za radu. Stopy tam sice nejsou, ale zkusim se dovnitř podívat (až někde seženu háčky na vytažení ). Dotoho mi ještě přestala hrát celá levá strana repro, tak to bude asi něco s kabelama..