Nestartuje-při 4500 ot. začne přeskakovat jako při 6500.
Moderátor: Moderátoři
Re: Nestartuje-při 4500 ot. začne přeskakovat jako při 6500.
ahoj, zajed s tím na diagnostiku. mě to dělalo kvuli blbýmu čidlu na klice.
VeBe 2.0 16V CD, rv. 1996
- Reklama
na diagnostice jsem to mel ale jedine co to ukazalo byl nejaky problem s vyfukem a spatne cidlo ABS.. ale uz sem prisel na to co to bylo vymenil sem cidlo polohy vackove hridele a je to v pohode jenze ted zas resim dalsi problem
-
zdravim, resim stejny problem,,, auto v nouzaku (2,0 16v 100kw),netoci, spatne chyta,,, na diagnostice to pise 0340 cidlo vacky,,to sem vymenil a stale stejny problem... jak zmerit ty kable jestli je privodni drat OK netusim nebot nevim co bych na pinech mel namerit, nevi nekdo?
pred chvilkou sem se jeste na netu docetl ze kdyz diagnostika pise cidlo vacky muze byt spatne ve skutecnosti cidlo kliky,,, co se tyce cidla vacky tak pokud je konektor zapojeny nebo neni auto jede/nejede stejne....
neni to nakej ostravak OPELak co by to chtel zprovoznit?
pred chvilkou sem se jeste na netu docetl ze kdyz diagnostika pise cidlo vacky muze byt spatne ve skutecnosti cidlo kliky,,, co se tyce cidla vacky tak pokud je konektor zapojeny nebo neni auto jede/nejede stejne....
neni to nakej ostravak OPELak co by to chtel zprovoznit?
hoj skus pocist toto je to o spodnim cidle ale podle me to bude platit i pro vrchni
https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=45&t=3723
https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=45&t=3723
uceny z nebe nespadl
-
dekuju,,,takze pokud motor bezi i po odpojeni cidla vacky je to urcite tim cidlem, a po cidle kliky nema smysl ani sahat?otazkou je jestli je vadne cidlo (uz jednou menene i s konektorema ja ho menil za dalsi) nebo jen porucha ve vodicich a ja netusim co na tech pinech mam namerit.... a zrovna cekat na novy cidlo za dalsi penize se mi nechce,pokud nevim jiste ze je problem v nem,,,
nejaka souvislost s tim ze mi na tachometru nesviti stav kilometru asi byt nemuze co?ze by to bylo pod stejnou pojistkou...
nejaka souvislost s tim ze mi na tachometru nesviti stav kilometru asi byt nemuze co?ze by to bylo pod stejnou pojistkou...
Naposledy upravil(a) hromyblesky dne 02 úno 2012, 08:04, celkem upraveno 1 x.
byl jsem v servisu kde ma kvalitni diagnostiku jak rikam dali mi tam v jinem servisu nejake sikmooke cidlo a nejelo a tet tam dali oreginal a vse funguje jinak mi zmeril piny tak ze pichnul jehlu pred konektor primo do dratu a tak mi zjistil ze volty jsou ok 14,5 voltu meril to nejakym voltmetrem plus a minus moc do toho nevydim takze napajeni cidla bylo ok
uceny z nebe nespadl
-
ja sam sem mechanik a zivim se tim jen do opelu moc nevidim a diagnostiku mam jen na VWgroup,,, kolega ma bosche(na vsechny auta a po aaktualizaci) a byl sem s tim u nej,ten mi nahlasil cyhbu 0340 a rekl vymen cidlo,,,faktem je ze cidlo sem pouizil nejaky topran za 500kč ale na druhou strany sem zadny volty nikde nenameril ,jen dve kostry a treti drat je "mrtvy"
hodne by mi pomohlo kdyby mi nekdo "prozradil" co mam na jednotlivicyh pinech namerit ...
hodne by mi pomohlo kdyby mi nekdo "prozradil" co mam na jednotlivicyh pinech namerit ...