LED žárovky do parkovaček

Moderátor: Moderátoři

Johhny5

LED žárovky do parkovaček

Příspěvek od Johhny5 »

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, pořídil jsem si Vectru C, r.v. 2003 a když jsem si do ní koupil LED-kové žárovky do parkovaček, tak samy od sebe problikávají a na obrazovce mně to píše, že jsou prasklé... Nevíte co s tím ?? Děkuji a přeji hezký den. :)
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Reklama

antharis

Re: LED žárovky do parkovaček

Příspěvek od antharis »

Zdravím, žárovky jsou hlídané, pokud klesne odpor žárovky (praskne vlákno) tak počítač vyhodnotí prasklou žárovku. U LED žárovek se to děje, protože mají mnohem menší odběr. Je potřeba pořídit žárovky LED pro CAN BUS. Objednával sem je v pátek, dneska pokud bude čas tak vyzkouším a napíšu jak fungují.
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
Johhny5

Příspěvek od Johhny5 »

O.K. tak se budu těšit, moc Vám děkuji za odpověď...
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
TomC20LET
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomC20LET »

jo s těma ledkama je to u vectry c trošku složitější, kolegovi to taky dělalo a navíc mu slabě svítily i když bylo vše vyplé

vyřešil to těmahle

http://www.miocar.cz/cz/produkt/led-smd ... a-2ks.html
Autoservis, Pneuservis, Diagnostika, CNC, 3D Print

INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
Johhny5

Příspěvek od Johhny5 »

Díky za radu, ale přesně tyhle jsem tam měl a dělalo to problémy, ale už jsem si objednal ty LED-ky pro CAN BUS, prý budou za 160,- je to peněz... ;)
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
TomC20LET
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomC20LET »

tak to je divné no, jemu pomohly.. možná zaleži na výrobci třeba ty jeho mají větší odběr.. je to ale mazec tolik peněz za dvě parkovačky :roll: já si dělal homemade LED podsvit celé palubky do bíla + parkovačky a nestálo mě to ani tolik..
Autoservis, Pneuservis, Diagnostika, CNC, 3D Print

INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
antharis

Příspěvek od antharis »

Tak sem to tam teď ještě zkoušel dát. Svítí to, chybu mi to nehlásilo, ale zkoušel sem jen otočit klíček, nestartoval sem. Jediný co to dělá, tak po vzpnutí to 11x blikne.. Doufám, že to nebude blikat celou noc :-D ráno dám vědět. Kupoval sem tyhle : http://www.autoshop24.cz/xenony/eshop/5 ... arovka-T10
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
Johhny5

Příspěvek od Johhny5 »

Jéé tak Vám moc děkuju za zprávu, já si je právě na Vaše doporučení byl dnes objednat a prý budou okolo 160,- a teď koukám, že z té stránky co jste poslal je možné si je osobně vyzvednout v Pardubicích a jsou za 45,- jedna ! :D To je paráda... Co si budem povídat.. Tohle, že blikají mně dělali i ty klasické LED-ky, mně by to nevadilo, ale že to hlásilo tu chybu.. Tak ještě jednou děkuji a ať to svítí :lol:
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
antharis

Příspěvek od antharis »

Není zač :) blikání mě taky nevadí, v parkovačkách to vypadá i docela zajímavě :lol: ale zajímalo by mě proč se to děje..
Johhny5

Příspěvek od Johhny5 »

Já si myslím, že to problikává, protože to asi nějak proměřuje a hlídá napětí z řídící jednotky, právě aby to mohlo hnedka hlásit, že je prasklá... Jinak nevím ve škole nás to neučili... :D :D Ale zato nás učili komplet o Tatrách... :)
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Autorádia + navigace + elektronika“