Střílení z karburátoru
Moderátor: Moderátoři
Střílení z karburátoru
Zdravim, mám problém s nastartováním VeBe 1.6 8V z 96.
Jelikož přes zimu nejezdím, tak auto stálo venku cca 2,5 měsíce, a zlobí mě startování, nedávno jsem to natáčel a natáčel, až to nakonec chytlo, ale moc se tomu nechtělo. Nechal jsem to běžet, trochu to projel a zajel ke garáži. Od té doby se mě to nedaří nastartovat. Zkoušeli jsme vydělat karburátor, a kompletně ho vyčistit, vyčistili jsme ho, dali zpátky, pořádně zatěsnili. Svíčky jsme zkusili, v pořádku, benzin taky teče, když máme oddělaný kryt od vstřikování, tak sem tam střelí z karburátoru.
Můžete poradit na co se zaměřit, aby to opět startovalo?
Jinak dodám, že to nechce vůbec chytat, jen točí naprázdno..
Děkuji
Jelikož přes zimu nejezdím, tak auto stálo venku cca 2,5 měsíce, a zlobí mě startování, nedávno jsem to natáčel a natáčel, až to nakonec chytlo, ale moc se tomu nechtělo. Nechal jsem to běžet, trochu to projel a zajel ke garáži. Od té doby se mě to nedaří nastartovat. Zkoušeli jsme vydělat karburátor, a kompletně ho vyčistit, vyčistili jsme ho, dali zpátky, pořádně zatěsnili. Svíčky jsme zkusili, v pořádku, benzin taky teče, když máme oddělaný kryt od vstřikování, tak sem tam střelí z karburátoru.
Můžete poradit na co se zaměřit, aby to opět startovalo?
Jinak dodám, že to nechce vůbec chytat, jen točí naprázdno..
Děkuji
- Reklama
Re: Střílení z karburátoru
Počkej, počkej - karburátor a vstřikování - to mi nejde nějak dohromady, to je jak kočka a pes, hrušky a jabka...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Uplně jednoduchý je to jaký je rozdíl mezi benzínovým motorem vectra a naftovím v palivové sostavě no v pricipu žádný u obou je čerpadlo které tlačí palivo ať u dizlu naftu nebo u benzínu do karburátoru o určitém tlaku ja a to je vše benzín to má tak že v karburátoru je tlak a přetlakový ventil který vrací přebitečný benzín spět né a nafta to samé akorát od trisek a když dojde povel z centrální jednotky tak dá povel aby sepla ventil v karburátoru a stříkne to benzín do sání. Nafta to stříká přímo do válce když by jsem tam měl přímé vstřikování benzínu tak by to bylo velmi podobné naftě toď vše jaká močka pes nebo co nevím ale je totak hmm.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a jak muže mit motor zarověn karburátor a vstřikování
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
2 DEAWid - děkuju za vysvětlení, tohle jsem nevěděl. A tož ti nemůžu, bohužel, ani poradit, bo ty jsi chytřejší než já Snad poradí někdo jinej, promiň...
W124 E320 R6 Coupé 1994
změřit kompresi, nastavení rozvodů... jinak teda nemůžeš plést naftu a benzín dohomady.. to je nemysl každé funguje uplně jinak... u benzínu je přetlakoý ventil který udržuje jednotný tlak v palivové soustavě
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
Hoši jak vydím tak jste tu sto let za opicama se mě zdá já znám motor který funguje jak na naftu tak na benzín byl jsem v americe a tam jde všechno tak nevím to tu plácáte že každé funguje jinak když je rozdíl akorát vtom že benzín se zapaluje a nafta se vznítí podtlakem tak nevím voco komu de.
jo.. nafta se vznítí podtlakem... a benzinák jede na naftu... jojo máš pravdu 100 let za opicema jsi ale ty... když tedy funguje motor na benzín nebo naftu tak proč teda nenaleješ do toho svojeho naftu třeba je problém v tom...
a když už teda .. když jsi byl všude a všechno znáš proč si to teda nespravíš ??????
a když už teda .. když jsi byl všude a všechno znáš proč si to teda nespravíš ??????
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě, co to plácáš? Vectra B má karburátor? Není to náhodou takhle jednobodové vstřikování Multec a to co označuješ za kabrurátor je vstřikovací hlava?
Karburátor je čistě mechanická záležitost, ale tohle auto má řídící jednotku s elektrickým vstřikovacím ventilem.
Karburátor je čistě mechanická záležitost, ale tohle auto má řídící jednotku s elektrickým vstřikovacím ventilem.
- TomC20LET
- Kontaktovat uživatele:
dluho jsem se tak nezasmál.. chtěl bych vidět jak dlouho by to jelo na tu naftu teda pokud by to roztáhl bomby za jinym autem a náhodou to chytlo je to přesně jak píše m.artty.. co se týče problému tak střílení ze sání nebude způsobeno palivovou soustavou ale spíše někde v zapalování nebo senzorech..
Autoservis, Pneuservis, Diagnostika, CNC, 3D Print
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001