koupě Vectry C Caravan 1.8 benzín (LPG) r.v. 2008
Moderátor: Moderátoři
koupě Vectry C Caravan 1.8 benzín (LPG) r.v. 2008
zdravím kolegové,
líbí se mi tato VeCe:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/vectra/8781562
Akorát nic nevím o tom bazaru, znáte ho někdo? Nemáte to někdo blízko, žebyjste ji omrkli? Já to mám 300 km jen tam. Co říkáte na ten výběr? Cena by šla upravi asi na 200 tis. Kč.
Ty km vypadají krásně, jen jestli jsou pravdivé...Ale interiér, kromě lehkého ošoupání řidičovy sedačky, vypadá dle fotek zachovale...
Chtěl jsem Zafiru B, ale nějak jsem z ní po zkušebce nebyl nadšený a to je chyba, hlavně jsem byl celkem zklamaný z místa vzadu na nohy a to mám jenom 174 cm.
Tak jsem se teď zakoukal do Vectry.
líbí se mi tato VeCe:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/vectra/8781562
Akorát nic nevím o tom bazaru, znáte ho někdo? Nemáte to někdo blízko, žebyjste ji omrkli? Já to mám 300 km jen tam. Co říkáte na ten výběr? Cena by šla upravi asi na 200 tis. Kč.
Ty km vypadají krásně, jen jestli jsou pravdivé...Ale interiér, kromě lehkého ošoupání řidičovy sedačky, vypadá dle fotek zachovale...
Chtěl jsem Zafiru B, ale nějak jsem z ní po zkušebce nebyl nadšený a to je chyba, hlavně jsem byl celkem zklamaný z místa vzadu na nohy a to mám jenom 174 cm.
Tak jsem se teď zakoukal do Vectry.
- Reklama
Re: koupě Vectry C Caravan 1.8 benzín (LPG) r.v. 2008
Už ses na totéž ptal před pár dny v jiném vlákně, zatím ti nikdo neodpověděl, tak zakládáš nové vlákno a dotazuješ se znovu. To se fakt nedělá, pane...
W124 E320 R6 Coupé 1994
se omlouvam, uz jsem diskusi presunul jsem...
Ale je to skutečně krasavice a má-li ještě k tomu všecko, co má mít...
W124 E320 R6 Coupé 1994
nojo, taky se mi libi, ale nechci tam jet a pak zjistit, ze je to krap a jet zase 300 km zpatky jentak... kdyby mi nekdo bycl schopen rict, ze stoji zato...tak bych si tam vylet udelal...
Ahoj, já to nemám daleko, ale jet se mi tam nechce a pochybuju že by Ti tam někdo zajel. To je jak se říká "tvůj bussines". Člověče kupuješ auto za 200.000 tis, tak že najedeš nějaké km je prostě normální.
Podle fotek k autu: je to jedna z posledních VC, rok 2008, má všechno co potřebuješ - navigaci, barevný displej, tažný, tempomat, telefon (zřejmě s bluetooth) , zrcátka by dle spínače u řidiče mohla být i elektricky sklopná, elektrony. K motoru ti nepovím - tu 1.8 navíc s LPG neznám.
Co to nemá: - prvky vyšší výbavy - bi-xenony, ani xenony to je asi dle mě největší mínus ve výbavě, dále parkpilota, vyhřívání sedaček, zadní okna nejsou elektrická, chybí i dešťový sensor a samostmívací zrcátko.
To je tak v rychlosti co jsem si všiml, zbytek je už jen a jen na Tobě.
Podle fotek k autu: je to jedna z posledních VC, rok 2008, má všechno co potřebuješ - navigaci, barevný displej, tažný, tempomat, telefon (zřejmě s bluetooth) , zrcátka by dle spínače u řidiče mohla být i elektricky sklopná, elektrony. K motoru ti nepovím - tu 1.8 navíc s LPG neznám.
Co to nemá: - prvky vyšší výbavy - bi-xenony, ani xenony to je asi dle mě největší mínus ve výbavě, dále parkpilota, vyhřívání sedaček, zadní okna nejsou elektrická, chybí i dešťový sensor a samostmívací zrcátko.
To je tak v rychlosti co jsem si všiml, zbytek je už jen a jen na Tobě.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
Ja to nechci zadara. Dival jsem se na spojeni a od nas trva cesta tam cca 6-7 hodin, coz je mazec, kdyz zvazim zebych to mel absolvovat a zjistit ze ji neberu a zase 6-7 hodin zpatky...
Ono je to stejně, jak říkáme správně my, Češi, vošajstlich, i když to nechceš, jak píšeš, zadara... Tady o peníze až zas tak nejde, ale co člověk to jinej názor a i kdyby ji jel někdo omrknout a sdělil ti, jak je báječná, tak ty se tam pak stejně musíš vydat sám a můžeš klidně dojít k jinému závěru, bo to jsou jen a jen tvoje peníze, který do pořízení hodláš investovat. Něco jinýho je tam zajet a mít s sebou kamaráda odborníka, ale vidíte to oba dva a hlavně teda ty... Takhle se auta hodně těžko pořizujou, tedy spíš pokud vůbec...
W124 E320 R6 Coupé 1994
No kamaráda odborníka taky nemám, nevíte kdo by je tady odborník a byl by ochoten to prohlídnout semnou?
Na Zafira clubu mi byl doporučen člen RomanK, ale nevím jestli se specializuje jen na Astry/Zafiry, nebo Opel jak Opel?
Na Zafira clubu mi byl doporučen člen RomanK, ale nevím jestli se specializuje jen na Astry/Zafiry, nebo Opel jak Opel?
tak jsem ted kolegove narazil na tuto:
http://auto.bazos.cz/inzerat/14432591/O ... aravan.php
akorat je o neco starsi, nema LPG, ale zase levnejsi, LPG bych asi dodelal...paradni vybava, jen mne odrazuji ty bixenony, myslim tim pripadne naklady, kdyz se poserou...
Co nani rikate? Kterou radsi?
http://auto.bazos.cz/inzerat/14432591/O ... aravan.php
akorat je o neco starsi, nema LPG, ale zase levnejsi, LPG bych asi dodelal...paradni vybava, jen mne odrazuji ty bixenony, myslim tim pripadne naklady, kdyz se poserou...
Co nani rikate? Kterou radsi?