Zdravim Vas,
pritelkyni odesla Vectra B, zaclo to jet na 3 valce, udajne podpaleny ventil. To by tomu i odpovidalo... Jde o to, ze to auto koupila pred 2 mesicema za 30.000.- od dalsiho frajera, ktery tvrdil samozrejme v jakym to neni super stavu a to mu sezral snad i mechanik co se na to auto pred koupi dival!
Ted je auto v servise, pritelkyne byla tak INTELIGENTNI, ze nesepsala ani smlouvu o dile, proste vubec nic. Mechanika ji totiz doporucil nejaky dalsi ignorant jako ten co ji doporucil to vubec koupit, tak usoudila, ze to asi nebude treba, nebo co. No a pán Mechanik si tyden nechal Vectru doma a vcera si zavolal o 14.000.- za opravu, aniz by samozrejme predem dal vedet, jen se nechal slyset, ze bude obednavat nejake dily, ale o cene ani zminka. Dokonce ani nevzdelil nejakou predbeznou cenu pri tom, kdyz auto prebiral...
Nemel by tady nekdo nejakou uzitecnou radu? Pritelkyne to snad chce zaplatit, to auto melo letet rovnou ze skaly, cena opravy je skoro polovina toho auta a hlavne pochybuju, ze tam nekdo odvedl tolik prace a nasypal tam ty dily. Hlavne to predstavuje investici do motoru, ktery je stejne kazovy co jsem tak cetl... Co si o tom myslite?
Jo mimochodem, tyhle svice jsem z toho vytahnul, tyhle tam udajne nemaji podle tabulky ani co delat...
http://www.imagehosting.cz/?v=dsc006kfk.jpg
Krasny den vsem !
X16XL 16V 1997 - Podpalene ventily - jednani servisu ...
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: X16XL 16V 1997 - Podpalene ventily - jednani servisu ...
Pokud ještě není pozdě, tož od toho mekánika auto vzít nazpět a opravu řešit jinak anebo jinde A ty svíčky už jsem tady někde viděl, už se to tu řešilo, že...?
W124 E320 R6 Coupé 1994
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ten motor sám o sobě není kazový, jen nemá rá krátký trasy a vytáčení za studena a že se podpálil ventil to se bohužel u X16XEL stane
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
za ty prachy sem měl opravu svýho potkanýho motoru jinak neboj tadle investice je jen začátek já jí kdysi koupil za 20000 a dnes po 5 letech sem na 170000 jo když jí miluješ není co řešit
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
- TomC20LET
- Kontaktovat uživatele:
opravu halavy na tomto motoru jsem dělal několikrát jen byly potkané což výjde skoro na stejno a cena 8-10 000kč v ceně byla oprava a komplet GO hlavy u profíka, komplet sada rozvodů, těsnění pod hlavu a práce.. 14tis je celkem přehnaná cena zvláště když vezmu v potaz chování mechanika
Autoservis, Pneuservis, Diagnostika, CNC, 3D Print
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
INSIGNIA A 1.6i Turbo Sports Tourer 147kw 2009
VECTRA B 2,2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
VECTRA B 2,2i 16V Caravan 108kw 2001
No tak se to s tim mechanikem ukoulelo, uvidime jak to bude pokracovat. Zatim se nic neplatilo...
Jinak do ND dal udajne 10.000.- a 4.000.- jsou za praci. Udajne byl motor dokonce pridreny, ze pry v te herce nebyl olej, ze vsechen vychcal prez ten propaleny ventil... Na jeho vypisu vymenenych dilu moc nechapu polozky jako chladici kapalina a novy super polosynteticky olej za 1000.- , napinaci kladka, remen... Proste si tam samovolne zacal resit cely motor jako kdyby se nechumelilo a dal nekomu vedet, pritom mu udajne bylo jasne receno, ze pokud bude oprava nad 10 tacu, tak se bude resit radeji novy motor. To je teda pristup Vam povim, to jsem nevidel.
Jinak ze 20.000.- na 170.000.- tak to musi byt velka laska Tohle znam u svych motorek Stara dobra Yamaha FZR 600, totalne prekopana - koupena za 20.000 pustil jsem do prestavby tak dalsich 30.000 a minuly rok jsem pro zmenu osedlal jeste Kawasaki KX250 a uz je na sroubky v dilne, prisel cas na GO a utraceni poradneho baliku za dily
A ty svice tady uz jednou byly, pravda... V prispevku tykajici se chodu motoru na 3 valce, jenz zalozil nekdo predemnou.
Chlapi mejte se a diky moc, krasny den vsem!
Jinak do ND dal udajne 10.000.- a 4.000.- jsou za praci. Udajne byl motor dokonce pridreny, ze pry v te herce nebyl olej, ze vsechen vychcal prez ten propaleny ventil... Na jeho vypisu vymenenych dilu moc nechapu polozky jako chladici kapalina a novy super polosynteticky olej za 1000.- , napinaci kladka, remen... Proste si tam samovolne zacal resit cely motor jako kdyby se nechumelilo a dal nekomu vedet, pritom mu udajne bylo jasne receno, ze pokud bude oprava nad 10 tacu, tak se bude resit radeji novy motor. To je teda pristup Vam povim, to jsem nevidel.
Jinak ze 20.000.- na 170.000.- tak to musi byt velka laska Tohle znam u svych motorek Stara dobra Yamaha FZR 600, totalne prekopana - koupena za 20.000 pustil jsem do prestavby tak dalsich 30.000 a minuly rok jsem pro zmenu osedlal jeste Kawasaki KX250 a uz je na sroubky v dilne, prisel cas na GO a utraceni poradneho baliku za dily
A ty svice tady uz jednou byly, pravda... V prispevku tykajici se chodu motoru na 3 valce, jenz zalozil nekdo predemnou.
Chlapi mejte se a diky moc, krasny den vsem!