omega cuka

1994-

Moderátor: Moderátoři

johan

omega cuka

Příspěvek od johan »

Zdravim panove, mam omegu 2,5 V6 98rv a porad me zlobi. Pri rychlem seslapnuti plynu zacne cukat. pokud ale seslapuju plyn milimetr po milimetru tak se rozjede normalne. To cukani se projevuje jako kdyby se motor zahltil. Vymenil jsem svicky+kable.filtry a do nadrze nalil aquafobin a nic. Diky za pripadne rady.
Reklama

RiderLM86
Kontaktovat uživatele:

Re: omega cuka

Příspěvek od RiderLM86 »

Kamarat mal ten isty problem, ale bolo to na inom aute. mal volu na palci rozdelovaca.
Ja mam omegu '99 2.0i a robi mi to iba za studena. Ked sa zohreje ide normalne. ale ja som zistil, ze mam prepalene vyfukove tesnenie. takze uvidim ked to vymenim ;)
Opel Omega B 2.0 16V
Tygrxxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tygrxxx »

johan píše:Zdravim panove, mam omegu 2,5 V6 98rv a porad me zlobi. Pri rychlem seslapnuti plynu zacne cukat. pokud ale seslapuju plyn milimetr po milimetru tak se rozjede normalne. To cukani se projevuje jako kdyby se motor zahltil. Vymenil jsem svicky+kable.filtry a do nadrze nalil aquafobin a nic. Diky za pripadne rady.

Ahoj já mám stejný problém vyměnil jsem svíčky, kable přeměřil, palivový filtr nový a nic pořád to cuká ale jen když se zahřeje a když trochu podtáčíš motor že?
Tygrxxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tygrxxx »

johan píše:Zdravim panove, mam omegu 2,5 V6 98rv a porad me zlobi. Pri rychlem seslapnuti plynu zacne cukat. pokud ale seslapuju plyn milimetr po milimetru tak se rozjede normalne. To cukani se projevuje jako kdyby se motor zahltil. Vymenil jsem svicky+kable.filtry a do nadrze nalil aquafobin a nic. Diky za pripadne rady.

ahoj já vyměnil svíčky a v pohodě už to necuká.Máě nafťáka nebo benzín?tak i tak bych objetoval 1500 a nechal vyčistit motor strojem.já jsem z Ovy a mám to za barákem nevím odkud jsi a jestli o někdo má.ale měl by jsi to zkusit pročistí to vše od čerpadla přes trisky zkrátka vše a rozhodně bych tam nelil žádné sračky.
Tygrxxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tygrxxx »

Ještě mě napadlo pokud to dělá jen při rozjezdu nebo trochu při jízdě tak to může být svislé uložení kardanové tyče.Jsou to dva gumové silenbloky na začátku a konci kardanu mají asi 5 dír na šrouby a v autokelly to vychází na 1600
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

Tygrxxx píše:Máš nafťáka nebo benzín?
johan píše:. . . .mam omegu 2,5 V6 . . . .
takže BENZÍN ;)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
Obrázek
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Tygrxxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tygrxxx »

Mike.S píše:
Tygrxxx píše:Máš nafťáka nebo benzín?
johan píše:. . . .mam omegu 2,5 V6 . . . .
takže BENZÍN ;)

vím blbý dotaz ale rozhodně to zkus co jsem psal, pročistit motor určitě to pomůže motoru a pročistí se vše není to naškodu.
A nemáš porušené kable?Koncovky u svíček jestli nejsou porušené zapalovací lišty.
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

spíš bych to viděl na zapalovací lištu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
Obrázek
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Já bych to zkusil napojit na diagnostiku, zda ti něco řekne.
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
johan

Příspěvek od johan »

Pánové díky moc za užitečné rady,určitě vyzkouším vyčistit komplet motor, svíčky kable mám nové. Jsem z OV Proskovic tak jestli mi můžeš poslat adresu kde čistí ty motory.
Děkuju.
Odpovědět

Zpět na „Omega“