zdravim chlapy,myslim ze nejsem prvni ani posledni,ale co delat s vecne se zamlzujicimi okny za deste??okna ze vnitr utiram a utiram a stale je na nich tuna mlhy az vody.at pustim teply ci studeny ofu,stale to same.jo mam eFkovou Astru.
predem diky za pomoc.
kdo poradi?
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: kdo poradi?
Přesně tak - nejen koukni (kabinový = pylový), ale klidně dej rovnou nový, v 90% případů to pomůže...
W124 E320 R6 Coupé 1994
tak jsem na nej kouknul a to co tam bylo se filtrem nazyvat neda.totalne mokry a zakekeleny cerny hnus.jak mi doslo mokry by byt nemel.tak jsem patral dal proc je mokry.....
buď ti tam někudy teče nebo máš zavřenou vnitřní cirkulaci vzduchu
tzn že se ti furt točí vzduch uvnitř auta
tzn že se ti furt točí vzduch uvnitř auta
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Nevím přesně, jak je tomu u Astry, ale u mojí Omči je pylový filtr zasunutej ze strany motoru nastojato v takový kapse na přepážce pod oknem a do té kapsy stéká i voda ze skla a střechy, proto má ta kapsa naspodu odtokový otvor, který se musí hlídat a čistit. Jak se ucpe, voda nemůže odtékat, stoupá v kapse a někudy pak nateče i dovnitř do kabiny na podlahu k nohám spolujezdce, už jsem to takhle zazdil dvakrát... Pokud to máš obdobně, zkontroluj to, ať se ti v té kapse nedrží vlhko a bude to dobrý.
W124 E320 R6 Coupé 1994