Zvuk motoru

1994-

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
petrrr

Zvuk motoru

Příspěvek od petrrr »

Zdravím Opláci,mám dotaz.Při BRZDĚNÍ MOTOREM se změní zvuk od motoru na nepříjemné kvílení připomínající dosluhující rozbrušku...takže chlapi co s tím???Nebo, čím to??
Reklama

Colommbo

Re: Zvuk motoru

Příspěvek od Colommbo »

A jaký má aspoň motór ta tvoje dosluhující flexa...? :? Chlapi - takovýhle a podobný dotazy jsou jak výkřiky do tmy, plácnutí prknem do vody... :shock:
W124 E320 R6 Coupé 1994
petrrr

Příspěvek od petrrr »

Motor X 20 XEV 2.0 16v má za sebou 250 000 a ten zvuk se ozývá hned jak začne přibržďovat motor...tak nevím jestli ložiska diferáku,kardanu,převodovky nebo kdoví co...
medusa

Příspěvek od medusa »

A meni se to podle zarazeny rychlosti nebo jenom otacek?
V zaberu je ticho ?
Na neutral neco dela?

Co mam zkusenost tak v Omeze dela prevodovka kraval vzdycky
Mam nalitano pres 400 tis a prevodovka ma mega turbo zvuk :lol: krome 4. stupne s klidem prehlusi motor uuuiiiiIIIII uuuiiiIIII :lol: ale radi krasne, rychlosti tam samy padaj, takze to povazuju za vlastnost :roll: A vsechny omegy to mely podobne
henry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od henry »

Ahoj, já mám jednu omu 2,0 16V najeto 300000km a zádný zvuk při brždění motorem z převodovky nejde a řadí v pohodě taky.
Je na plyn tak jezdí furt, jen ty dveře furt hnijou to je hrůza. Jinak dobrej dříč...ale není to jako užitkové auto to ne...vypada pekně, zel. metalíza až na ty spodky dveří...
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km
Odpovědět

Zpět na „Omega“