Pripojeni neorigo repraku
Moderátor: Moderátoři
Re: Pripojeni neorigo repraku
Mam RCA, ale mam teda 2 moznosti, bud povedu novou kabelaz, nebo to napojim na stavajici. Ale nevim jaky je lepsi reseni.
- Reklama
pokud myslíš vstup signálu do zesilovače tak je samozřejmě lepší a daleko kvalitnější použití RCA kabelů už jen proto že nemusíš dokupovat ty převodníky.. a taky se zesilovač lépe ladí co se týče zesílení a vyvážení hlasitostí v autě pokud zesiluješ jen některé repráky, RCA kabely se přenáší nezesílený a nezkreslený(minimálně zkreslený) signál který jde z předzesilovače (každý zesilovač zkresluje)
napiš co máš nachstáno do auta nainstalovat
napiš co máš nachstáno do auta nainstalovat
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
Zesilovac- Next q24, repraky DAX ZGS-130-dozadu a dopredu- licx GFQ-165. Kabely Hollywood 20 qmm hlavni kabel, 2,5 qmm kabely k repru. Pouziju RCA rozdvojky z prvniho zesilovace na druhy.
takže už zesilovač máš... ok a na tom zesilovači není RCA výstup? vatšinou na zesilovačích bývají jak vstupy tak i výstupy pro připojení dalšího zesilovače. jinak ty repráky co máš... no nic moc od nich nečekej.. ty DAXy či co.. nemaj ani pořádně sehnatelnou specifikaci.. podle mě ten výkon 90W bude tak možná maximální a ne RMS...
co se týče zesilovače.. nevím tuto značku neznám a nemám zkušensoti takže snad poslouží dobře
co se týče zesilovače.. nevím tuto značku neznám a nemám zkušensoti takže snad poslouží dobře
Jasne, vystup na RCA ma, ale to asi nemeni nic na situaci ne?
no.. mění nemusíš dělat nějaké rozbočky na RCA kabelech ale z toho zapojeného zesilovače vyvedeš z jeho RCA výstupů kabel do toho druhého. (v případě že na radiu už volné výstupy nemáš)
samozřejmě pokud náš výstupy na rádiu tak je použij.. budeš mít možnost ladit vyvážení hlasitostí na rádiu podle chuti, pokud ne tak to budeš muset nastavovat vždy na zesilovačích, a pokud bude nějaká písnička v 5,1 formátu tak ji uslyšís jen stereo (to je bohužel problém i u mě v aute protože mám na rádiu jen jeden pár RCA )
každopádně co se týče zapojení zesilovačů a podobně je dobré koukonut na manuály popřípadě využít fóra zabývající se totu problematikou
samozřejmě pokud náš výstupy na rádiu tak je použij.. budeš mít možnost ladit vyvážení hlasitostí na rádiu podle chuti, pokud ne tak to budeš muset nastavovat vždy na zesilovačích, a pokud bude nějaká písnička v 5,1 formátu tak ji uslyšís jen stereo (to je bohužel problém i u mě v aute protože mám na rádiu jen jeden pár RCA )
každopádně co se týče zapojení zesilovačů a podobně je dobré koukonut na manuály popřípadě využít fóra zabývající se totu problematikou
ono to vyjde celkem nastejno, jestli tam bude rozocka nebo to bude ze zesiku do druhyho
nevím jak je to s impedancema.. musel bych se mrknout..