Vylitavaj hadice u chladiciho systeu.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
stralik

Vylitavaj hadice u chladiciho systeu.

Příspěvek od stralik »

zdra borci mam problem s moji vectrou.normalne jsem nastartoval a nechal auto bezet a z niceho nic mi vylitla hadice za motorem a vytekla mi voda.druhy den nastartuju a jel jsem se projet.auto topi,neprehriva se a vse v poradku.prijedu ke garazi vypnu motor a nastartuju znova a voda mi jde pres expanzku ven.a stalo se mi ze vypadla hadice od termostatu ke chladici.voda v oleji zadna.z vyfuku to nehulí.pod motorem ani kapka kdyz stoji.diky za rady ;)
Reklama

Colommbo

Re: Vylitavaj hadice u chladiciho systeu.

Příspěvek od Colommbo »

Bojím, bojím, že ti motor tlakuje do vody, s velkou pravděpodobností bude fouklé těsnění pod hlavou... :cry:
W124 E320 R6 Coupé 1994
petrpanco

Příspěvek od petrpanco »

Colommbo píše:Bojím, bojím, že ti motor tlakuje do vody, s velkou pravděpodobností bude fouklé těsnění pod hlavou... :cry:

souhlasim co taky jineho
uceny z nebe nespadl
stralik

Příspěvek od stralik »

diky za radu ;) dneska jsem to vymontoval a dal nove tesneni.zitra to vratim zpet a uvidime.normalne mi to utrhlo kus plastove trubice na ktere byla namontovana gumova hadice.nechapu :?
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Pokud se do chladícího okruhu přes fouklý těsnění pod hlavou začnou drát ještě produkty spalovacího procesu, tak to dokáže dělat hodně zajímavý věci... :shock:
W124 E320 R6 Coupé 1994
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“