meriva, zafira, octavia I nebo berlingo?

2003+

Moderátor: Moderátoři

freez
Kontaktovat uživatele:

Re: meriva, zafira, octavia I nebo berlingo?

Příspěvek od freez »

A hele pan chatař a výletník ;) koukám že chceš používat auto přesně na to, na co ho používám já :) To že má Meriva na délku "jen" 4 metry a zdá se být tedy zvenku malá, je opravdu jen na oko a to i v porovnání k Zafiře, zvláště pak k Zafiře A. Vozím v Merce na chalupu kde co, křovinák, pilu, přepravku na psa, ale už jsem v kufru bez složených sedaček taky vezl 8 metrovejch polen, horské kolo pokud sundám přední kolo z vydlice tam zajede jak nic. Takže nebát se toh že Meriva vypadá zvenku malá, odvezu v ní víc než jsem odvezl v AstřeG kombi. No a nákup při výletu že se v obchodě oběví něco zajéímavého ke koupi to je běžné, poslední výlet do Pražské Zoo a návštěva Ikea nábytku toho byla příkladem, měli tam krásnej lídelní stůl se židlema, no nekup to. Na otázku prodavače jestli to prý máme jak odvést jsem odpověděl "jo máme, my máme Merivu" :D jen jsem od sebe posunul zadní sedadla, prostřední šup do podlahy a mezerou prostrčil krabici se stolem stůl bez krabice má desku 125 x 80 cm a vlezlo se to tam jak nic plus 4 židle. Už si ani nezvpomenu co všechno jsem v tom autě za 3 roky odvozil, ale bylo toho hodně :)
Meriva je prostě best :-)
www.merivaclub.cz
Reklama

bloxgros

Příspěvek od bloxgros »

Záleží jak velký věci v tom budeš tahat. Zvaž jestli ti nebude stačit něco jako pežot partner, berlingo nebo tak něco. Pokud něco většího tak doporučuju Vivaro http://www.acdodavky.cz/bazar/opel-minibus/821.html Má celkem dobrej poměr cena / výkon..
lojzek

Příspěvek od lojzek »

čau, díky za tip nicméně auto je koupeno tak prosím o lock nebo úplné smazání.
Odpovědět

Zpět na „Meriva“