moj pribeh je nasledovny
Insignia bola laska na prvy pohlad ale ked som zbadal tie ceny, tak ta laska trocha opadla !
Pozeral som dalej a zazrel i40, oproti insignii nie az tk pekna ale vtedy som si povedal ze ta cena je optoti insignii o dost lepsia a vo vybave Style uz toho ma dost, plus 5 rokov zaruka!
Ale to boli vsetko ceny katalogove!
Tu som teda rozposlal nejaky ten email zasiel do prveho oplu co som mal po ceste a zistil ze sa da insignia vo vybave Cosmo este aj s dacim navyse zohnat za porovnatelnu cenu ako i40, pripadne o 1000€ drahsie ale to je pri porovnani tychto 2 aut smiesna suma! Takze zase som bol presvedceny ze to bude insignia, tak som ju zacal viac studovat, citat recenzie poznatky od majitelov a tu citam ze sa im dost kazia , plasty niektore su lacne a este k tomu vŕzgaju a to v takomto milionovom aute! Zase brzda a v hlave gulas!
Najnovsie bude mat insignia facelift, ale to je ako cakat na macku v mechu, nikto nevie presne co upravia, prerobia, zlepsia a kedy to bude a ci vobec nieco z toho!
Takze v hlave chaos!
V tematu koupit insignii sme trochu popisali, pozri a budem rad ked sa aj tam vyjadris k veciam co sme preberali.
Dakujem
opel insignia alebo hyundai i40
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: opel insignia alebo hyundai i40
eisy, konečné rozhodnutie je na tebe.
1/ vrzanie stredového panela je dané konštrukciou - má to snáď 1000 dielcov, takže to musí vrzať. Čakať na ďalšiu verziu to môžeš ďalších 20 rokov.
2/ tu som písal o Insignii
https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=73&t=4112
3/ poruchovosť je nezmysel. Každé auto sa môže pokaziť ale jazdíme Insignie služobne a keď to porovnám s honosnými testami ktoré robí Auto motor a sport kde vychvaľujú autá koncernu VW ktoré za 100000km mali trebárs len 5 porúch a dolievajú 5 litrov oleja medzi výmenami musím sa len smiať.
Hyundai určite ide dopredu míľovými krokmi ale takého čo má najazdené 150 000km som ešte nevidel.
1/ vrzanie stredového panela je dané konštrukciou - má to snáď 1000 dielcov, takže to musí vrzať. Čakať na ďalšiu verziu to môžeš ďalších 20 rokov.
2/ tu som písal o Insignii
https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=73&t=4112
3/ poruchovosť je nezmysel. Každé auto sa môže pokaziť ale jazdíme Insignie služobne a keď to porovnám s honosnými testami ktoré robí Auto motor a sport kde vychvaľujú autá koncernu VW ktoré za 100000km mali trebárs len 5 porúch a dolievajú 5 litrov oleja medzi výmenami musím sa len smiať.
Hyundai určite ide dopredu míľovými krokmi ale takého čo má najazdené 150 000km som ešte nevidel.
No to vrzganie by som nerozchodil! To by som ako som uz niekde cital musel zastavit a rozkopat to!
No tak ideme vyberat ine auto ako insigniu skoda
No tak ideme vyberat ine auto ako insigniu skoda
Dobře děláš, já jsem rád že jsem Insignii prodal a netrápím se s ptákovinama které jsem nikdy u ostatních aut neřešil.
Nyní vlastním Peugeot 508SW GT a už jen jezdím a tankuju a o Opláckých neduhách se mi může jen zdát.
Vykašlete se na předsudky které omýlají lidi kteří to jen někde slyšeli a běžte si dnes vyzkoušet francouzská a korejská auta ať se zabrždění němci konečně chytnou za čumák.
Já jsem toho vzácným příkladem.
PS: kteří jsou tu noví, vlastnil jsem snad nejporuchovější Insignii v EU
Nyní vlastním Peugeot 508SW GT a už jen jezdím a tankuju a o Opláckých neduhách se mi může jen zdát.
Vykašlete se na předsudky které omýlají lidi kteří to jen někde slyšeli a běžte si dnes vyzkoušet francouzská a korejská auta ať se zabrždění němci konečně chytnou za čumák.
Já jsem toho vzácným příkladem.
PS: kteří jsou tu noví, vlastnil jsem snad nejporuchovější Insignii v EU
Ja ti prajem aby si len jazdil a čo najmenej tankoval s akýmkoľvek autom.
K tým frantíkom a špeciálne pežotu - prečo majiteľ predajne a značkového servisu Peugeot sa zbaví ročného pažouta a kúpi si vo vedľajšej predajni z výkladu predvádzacie BMW? to mi hlava nebere...
K tým frantíkom a špeciálne pežotu - prečo majiteľ predajne a značkového servisu Peugeot sa zbaví ročného pažouta a kúpi si vo vedľajšej predajni z výkladu predvádzacie BMW? to mi hlava nebere...
Asi potřeboval udělat dojem na nějakou štěrbinku. Co si budeme povídat je jedno jak to jezdí, kolik to žere, jestli to vrže, ale pro ně je důležitá barva a pak to co má nějaký hrdina v nějakém seriálu či filmu. A tam mají astona, bmw.... v oplu nejezdí ani Simír
Vectra 1.9 gts 110 KW na 18kách